Tradiție nouă: Armata Română va ocupa anual Budapesta pentru a repune opinca pe parlamentul ungar, ca acum 97 de ani


Tradiție nouă: Președintele Klaus Iohannis a aprobat ca Armata Română să ocupe anual Budapesta pentru a repune opinca pe parlamentul ungar, ca acum 97 de ani. La interviul, președintele nostru a declarat următoarele:

-Armata noastră va porni simbolic cu toți soldații către Budapesta. Pe drum vor defila la arme cu frunze și flori. Nu vor captura nimic, dar se vor caza noaptea la unguroaicele singure. Ajunși la Budapesta, 2 olteni se vor urca pe acoperișul parlamentului ungar și vor coborî steagul lor în bernă, apoi vor pune niște opinci. Repet, acțiunea este doar de aniversare a eliberării Ungariei de teroarea lui Bela Khun. Nu intenționăm să anexăm țara vecină.

***Textul este pamflet, oricât de mult mi-ar plăcea să trăiesc vremurile alea în care aveam guvernator la Budapesta.


Anunțuri

2 gânduri despre “Tradiție nouă: Armata Română va ocupa anual Budapesta pentru a repune opinca pe parlamentul ungar, ca acum 97 de ani

  1. nu sunt arab. ideea e alta, ati invatat o alta istorie. Armatele germane au ocupat bucurestiul. atat. in 1919, bela kun, a terorizat ungaria si a transformat-o in republica sovietica. armata romana a eliberat-o de sub teroare. nu ne-am dus sa ocupam ungaria.

    Apreciază

  2. Io nu știe ke Roman barbar neamu okupat Magyarszag în 1919. Io invatam la Apácák Skola ke Magyarszag okupat Bukarest în 1919, Ka si in 978, 1476, 1526, 1674, 1711, 1683, 1863, 1870 si 1917 si 1941. Despre ke „okupat Budapesta” scriu dl arab Raabis?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s