Piatră cubică la poarta unor țigani din satul Costi (Galați)


Știm că din orașul nostru a fost scoasă o imensă cantitate de piatră cubică de pe străzile Ana Ipătescu, Mihai Bravu și va mai fi scoasă și din Piața Vlaicu și de pe Str Tecuci.

New Bitmap Image

La fel ca și bordurile din granit (dispărute fără urmă în timpul mandatului cameleonului politic, Eugen Durbacă – candidat ALDE la P.M.G.) și aceste pietre cubice au fost plătite de către municipalitate, deci aparțin cetățenilor. Spun asta, pentru că sunt frumoase, sunt la mare căutare și poate deja o parte din ele au fost vândute.

Cum în articolul trecut am scris despre piatra cubică din grădina unui bloc din Micro 16, acum scriu despre mormanul de piatră cubică din fața porții unor țigani din satul Costi. Cu vreo 2 ani în urmă, am scris și despre bordurile de granit de pe Str. Eroilor care sunt în perfectă stare și care dacă nu eram în zonă să postez mârșăvia cu bordurile, acum ar fi luat calea exportului cel mai probabil.

Am citit articolul ACESTA de pe ANTIDOTUL.RO , scris de Iulian Grosu pe 29.4.2016, la ora 15:47, în care scria despre niște țigani care au stricat întreaga comunitate din sat. Dincolo de acest scandal, filmat de un cetățean din satul Costi, mi-au sărit în ochi pietrele cubice din fața porții țiganilor, pietre cubice care seamănă izbitor cu cele din orașul nostru.

Mâine voi merge la primărie să depun o cerere și să cer o lămurire în privința pietrelor cubice, nu de alta dar parcă prea repede apar bucățele din grămada uriașă ce ar trebui să fie în depozit la jandarmerie sau undeva sub pază foarte multă!

Anunțuri

3 gânduri despre “Piatră cubică la poarta unor țigani din satul Costi (Galați)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s