Rector, prorector, director și alte chestii cu rector la sfâșit pentru o zi


Întâi încep cu cele 15 puncte:

 1. Taxele sunt aplicate în funcție de combinația locurilor Buget-Taxă. Dacă se fac multe locuri la buget și mai puține la taxă, se pot micșora taxele. Dacă se face o grupă doar cu studenți la taxă, chiar și taxa de 4000 de lei pe an ar fi mică. Avantaj este la grupele cu 70% buget și restul taxă.
 2. Schimbarea planurilor de învățământ trebuie să se facă, dar cu ajutorul Ministerului și angajatorilor, pentru ca ei să spună: ce trebuie să știe un student care va lucra la mine în instituție.
 3. Mutarea RISE către FSJSP nu prea are o importanță deosebită dacă se va adapta planul de învățământ.
 4. Pentru echipe sportive universitare este de acord toată lumea, dar lipsesc banii. Cu ajutorul sponsorilor, avem liber la a face echipe, câte vrem.
 5. Colaborări cu universități noi sunt luate în vedere și mai ales cu Universitatea din Palermo deja se încearcă un contact.
 6. Organizații studențești pe facultate vor fi făcute doar dacă studenții vor dori! Voi mai vorbi pe acest subiect, să găsim o soluție și un plan.
 7. Mai multă practică/mai puțină teorie: toți sunt de acord, dar practica să fie practică
 8. Portu Roșu se va reabilita când vor fi bani!!!
 9. și 10. Căminul A va fi reabilitat complet.
 10. ––
 11. Vor fi sesiuni de admitere la Buzău, Tulcea și Constanța momentan.
 12. Cantina se va deschide la 11:45
 13. Va fi acordată o mai multă atenție la cererile venite către Universitate
 14. Referitor la Ziua de 27 martie, deja s-au acordat bani pentru cinstirea acestei minunate zile.
 15. Redistribuirea locurilor se face, se va face și mai mult în anii următori.

După cum știți, ieri am fost prorector pentru o zi la Universitatea Dunărea de Jos Galați. Am stat de vorbă cu cel mai tânăr prorector din istoria orașului, Ștefan Baltă și-am discutat cele 15 puncte de pe foile mele ca mai apoi să stăm de vorbă cu purtătorii de cuvânt: doamna Angela Ribinciuc și domnul Bogdan Nistor, cu domnul director Bichescu, cu domnul rector Bîrsan și cu restul conducerii universității. La sfârșit am primit și cadouri, suveniruri inscripționate cu Universitatea și cu Facultățile de unde aparținem fiecare. Eu am primit o agendă cu FEFS, un breloc cu FSJSP, o șapcă, o sacoșă cu FSJSP și cu UDJG și un pix cu FSJSP.


Pentru participare trebuie să-i mulțumesc în primul rând, domnului profesor George Schin , pentru că din distribuirile dumnealui am văzut concursul!

Mulțumiri tuturor celor implicați: domnul rector Bîrsan, domnul prorector Ștefan Baltă, domnul director Cezar Bichescu, purtătorilor de cuvânt ai Universității: doamna Angela Ribinciuc și domnul Bogdan Nistor , domnișoarelor Alina Capat și Elena Bujor de la biroul de relații internaționale, și celorlalți care s-au ocupat de noi și ne-au făcut să ne simțim bine.

Mulțumesc celor ce-au apreciat comentariul meu, de am ajuns pe locul 1 cu 186 de comentarii, mulțumesc doamnei Simona Draghincescu care a pus armata Brăilei alături de cea a Galațiului pentru a-mi aprecia comentariul și scuze celor pe care i-am deranjat cu cerșeala de aprecieri! Promit că anul viitor voi deranja și mai mult 😀

Concurs desfășurat cu ocazia Zilelor Universității Dunărea de Jos Galați.


Să nu uit: mulțumiri doamnelor Corina Misăilă și Maria Dima Măndiţă , doamnei de la Viața Liberă, cameramanilor și tuturor din presă ce-au fost prezenți.

Știre Digi24 Galati : (de la minutul 10:40)

http://www.digi24.ro/Media/Emisiuni/Regional/Digi24+Galati/Jurnale+locale/Jurnal+16+30+24+martie+2016

Știre Presagalatibraila.com :

http://www.presagalatibraila.com/article/galați-experiment-universitar-studenții-în-locul-șefilor-din-universitate


Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s