Propunerile mele pentru candidatul P.N.L. la Primăria Mun. Galați, NICUȘOR CIUMACENCO


Domnule candidat, domnule președinte, sunt foarte mulțumit de faptul că 17 din cele 74 de propuneri din CASA GALAȚI, îmi aparțin. Am toată încrederea că ele vor fi preluate și duse la îndeplinire de dumneavoastră. Aceste idei vi le-am prezentat și-n 2012 și s-au regăsit pe pliant, le-am prezentat și actualei administrații și din păcate mai nimic nu s-a realizat. Așa că pe lângă aceste idei, vin și cu alte propuneri care să ne ajute orașul nostru drag:

  1. Depou de tramvaie și zonă de descărcare a tramvaielor, troleibuzelor și autobuzelor lângă terminalul de la Bazinul Nou. (în prezent linia din vecinătatea depozitului nu mai există iar „aprovizionarea” cu mijloace noi de transport se face pe tiruri – mult mai scump și mai greoi- așa că este imperios necesar acest depou cu zona de descărcare. Investiția poate fi 100% suportată de bugetul Primăriei, deoarece depoul nu trebuie să fie uriaș, ci maxim 2 linii iar zona de descărcare la fel, o linie pe care să intre trenul. Evident, în colaborare cu CFR se poate executa)

  2. O echipă bine pregătită de patrioți locali, cu o singură sarcină: PROIECTE CU FINANȚARE EUROPEANĂ NERAMBURSABILĂ, ECHIPĂ BINE PLĂTITĂ PENTRU A NU FI TENTATĂ SĂ PUNĂ MÂNA LA BANI. O echipă care să aibă un cuvânt greu de spus în Consiliul Local, să conteze în oraș și chiar să țină audiențe pe diferite domenii, astfel încât nevoile cetățenilor să fie prioritare și investițiile să se facă în concordanță cu solicitările, nevoile, propunerile. Tot ei să negocieze (alături de dumneavoastră) crearea ZONEI METROPOLITANE GALAȚI-BRĂILA-MĂCIN. Această echipă (formată chiar și din 20 de oameni) să aibă drept de „protest” civilizat pentru a aduce fonduri de la centru către Galați, să se bată pentru marile proiecte, să meargă pe capul autorităților centrale pentru a pune orașul pe harta căilor ferate de viteză, autostrăzilor, aeroporturilor, etc.

  3. Ați început refacerea rețelei de tramvai din Galați. Vă spun că este imperios necesar continuarea acestui lucru și mai ales refacerea rețelei la nivelul anului 1988, precum și extinderi către Smârdan și paralel cu digul, către Brăila. Simultan cu refacerea rețelei de tramvai, trebuie luată legătura cu producătorii de troleibuze pentru a schimba și rețeaua de troleibuze, pentru a o extinde și pentru a aduce troleibuze nou-nouțe.

  4. UN DOCUMENTAR TURISTIC DE PROMOVARE A MUNICIPIULUI ȘI PE LÂNGĂ PROMOVAREA ȘI CONSERVAREA ACTUALELOR OBIECTIVE TURISTICE, CREAREA UNORA NOI! Nu e atât de greu. Pachetul de promovare trebuie să conțină și suveniruri pentru turiști!

  5. Refacerea necesarului de polițiști locali, măcar la nivelul anului 2004, când aceștia aveau în grijă și unitățile de învățământ.

  6. Un mare proiect de refacere a falezei orașului, digului de apărare (din valea orașului) și de refacere peisagistică 100% a zonei de promenadă). Alături de această refacere, să fie cuprins și cinematograful GRĂDINA DE VARĂ.

 

MĂ OPRESC AICI MOMENTAN. Sunteți invitați cu toții să comentați (în special cu facebook) și să spuneți ce doriți în municipiul nostru!

NicusorCiumacenco

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s