În problemele de genul: refugiați, taxe și impozite, GALAȚIUL EXISTĂ! Dar în investiții, GALAȚIUL NU EXISTĂ! „MULȚUMIRI” AUTORITĂȚILOR!


SUNT ALĂTURI DE CEI BĂTUȚI DE SOARTĂ, dar consider că NU ESTE RESPONSABILITATEA ROMÂNIEI SĂ AIBĂ GRIJĂ DE UN POPOR DISTRUS ÎN MARE PARTE DE IMPERIILE COLONIALE ȘI DE RĂZBOAIE PENTRU RESURSE.

Sărăcia din Africa, Asia, America de Sud și Centrală este rodul Portugaliei, Spaniei, Germaniei, Italiei, Marii Britanii, Belgiei, Olandei, Franței… (sper să nu fi uitat vreo țară „civilizatoare”) așa că ei să aibă grijă de refugiați… Împreună cu Statele Unite care se comportă precum U.R.S.S.-ul apus în 1992… Nu se mai satură de petrol americanii….

Fiecare eră trebuie să aibă un mare prădător… Am avut Hanatul Tătarilor, Imperiul Țarist, Imperiul German, Germania Nazistă, Uniunea Sovietică, acum avem Statele Unite ale Americii….

Sărăcia din România este rodul conducătorilor noștri incompetenți (evident, de după 1989) și a politicilor de punere a țării în poziția căpriței la muls….

Azi au ajuns 15 refugiați la Galați. Pentru probleme din astea, orașul dunărean există, dar la capitolul investiții nu suntem deloc pe harta României. Autoritățile ne uită mereu. Trăim o dramă de după 1989, cum am scris și-n articolul trecut. Cu o administrație aproape incompetentă la nivel local, cu o alta care o scaldă la nivel național, așa am ajuns să primim și să avem grijă, CA STAT ROMÂN, de alți oameni, cu care ROMÂNIA N-ARE NICIO LEGĂTURĂ! Nu de alta, dar am înțeles că ei vor primi mâncare, cazare, asistență nuj mai de care, etc.

Sărăcia din România este acută, avem zeci de mii de copilași care adorm cu burta goală, U.E. nu este interesată de săracii ei, ci face treburile murdare ale proastei de Merkel, căci de la GERMANIA NI SE TRAGE UNIUNEA SOVIETICĂ, DE LA GERMANIA NI SE TRAG 2 RĂZBOAIE MONDIALE, DE LA GERMANIA AM PIERDUT CADRILATERUL ȘI O BUCATĂ DE TRANSILVANIE, DE LA GERMANIA NI SE TRAGE PIERDEREA BASARABIEI, BUCOVINEI, ȚINUTULUI HERȚA….


Dacă nu știți ce e în imagine, vă spun eu… Centrul de Refugiați Galați…. Mâncărică, lenevică, căldurică… rezultă TRAI NENICĂ!

Și știți ce mă doare mai tare, pe lângă copilașii săraci ai României?! Faptul că refugiații nu apreciază, critică, nu-s mulțumiți, etc….

e5de0f7353c0d5c4e3b58b4eec2ecb2b_XL

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s