Vă prezint în exclusivitate: Mocirla de pe Elisa Leonida Zamfirescu și blocul EXPERIMENTAL


… zilele trecute am fost prin Țiglina 4, atunci când pe Oltului s-a deschis noul punct de atracție turistică. Pe lângă groapa pe post de punct, care dacă suntem cinstiți și recunoaștem, admitem că gropile mai mari și mai mici sunt deja o obișnuință-n Noul Galați, am mers să văd cum arată zona Str. Leonida Zamfirescu și cele adiacente cu ANL-uri și cu blocul EXPERIMENTAL.

  • dacă nu știți, blocul experimental e din ăla din clasa seismică 2, adică dacă pe toți ne halește pâmântu la un cutremur de peste 9 grade, cică ăi din bloc ar fi supraviețuitori.
  • dacă nu știți cine-i Elisa Leonida Zamfirescu, aflați că a fost o ingineră și inventatoare din România, șefă a laboratoarelor Institutului Geologic al României. A fost membră a Asociației Generale a Inginerilor din România și membră a Asociației Internaționale a Femeilor Universitare, unanim recunoscută drept prima femeie inginer din lume

Am trecut pe strada asta special ca să ajung și la blocurile sociale care sper că vor fi date-n folosință-n 2016. Ce să vezi, am fost nevoit să țopăi ca balerina pe câte un crâmpei de pietroi neacoperit cu nămol!

Strada este paralelă cu str. Petru Groza, pornește din Oltului către Dedeman.

Acum, trecând la blocul EXPERIMENTAL și la zona ANL-uri/Blocuri sociale observăm că arată ca după bombardamentele din anii războiului al 2-lea mondial, care au marcat viața orașului nostru. Acum nu e niciun bombardament militar cu obuze ci e un bombardament cu nepăsare! Nepăsare din partea autorităților orașului….

Blocul experimental arată de parcă au trecut refugiații prin scara acestuia, ascunzându-se la subsol. Am realizat și-un mic filmuleț la subsol, să vă arăt nepăsarea proprietarilor din bloc (sau dacă blocul aparține de Primărie, atunci nepăsarea administrației).

AȘA CĂ, DRAGI AUTORITĂȚI, POATE INCLUDEȚI ACEASTĂ STRADĂ-NTR-UN PLAN DE REABILITARE TOTALĂ!!!!


Anunțuri

4 gânduri despre “Vă prezint în exclusivitate: Mocirla de pe Elisa Leonida Zamfirescu și blocul EXPERIMENTAL

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s