Traseul de autobuz nr. 14, pt. ca Transurb să meargă în pierdere!


M-am plimbat pe la începutul lunii decembrie cu traseul 14 pe itinerariul Micro 19 – Bd. Galați – Bd. Dunărea – Centură – Fileștii de Sus – Micro 13 – Piața General H. M. Berthelot. Lungimea traseului dus-întors este de 13 kilometri. La prima vedere nu e rău traseul, dar organizarea stațiilor și faptul că ziua dacă faci stație cu autobuzul pe centură, devii cap de coloană pe 5 km fac ca acest traseu să fie extrem de neinspirat. Nici conducerea Transurb nu e de acord, dar a fost obligată de CLG să execute acest traseu, cu un autobuz.


Traseul dacă duce 10 călători pe zi este o zi de sărbătoare! Am discutat cu șoferii, se plâng că stațiile sunt extrem de rare (cele de pe centură) și nici nu sunt amenajate pentru a nu încurca circulația.


Modificări refuzate!

Cei de la Bulrom au făcut cerere pentru o stație, eu am făcut propunerea de a modifica traseul, de pe centură, prin Țiglina 3 și 4, către Micro 20 și mai apoi în capăt la Micro 19…. Dar nu suntem ascultați!!!! După părerea mea, cei ce-au propus abominația traseului 14, vor ca societatea să fie pierdantă….

HARTA GOALA_12
Traseul 14 (cu negru actualul, cu roșu cel propus de mine)


Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s