Câteva blocuri din Țiglina 4 sunt terorizate de bețiviAcu câteva zile, am fost întrebat de o fată dacă eu am propus parcul din Țiglina 4, din spatele blocului B3. Acolo sunt blocurile B3, N2, A2 și N1. Evident a răsărit și un parc, mai bine zis, o tentativă de parc, dacă 3 leagăne și vreo 2 aparate încă nemontate au atribut de parc.


Diana Vlad Si in fata la B3 tot in micro 17 tot tu ai propus construirea parcului?

Raabis Ștefan Bădiță B3 din Micro 17 , daca e cel de langa A2 si din spatele lui B4, nu este propus de mine. Stiam ca acolo e ceva, o tentativa de parc.

Diana Vlad Da acolo e . Oricum cine a propus construirea parcului acolo a facut o mare greseala. Imprejurimi pline de oameni in varsta . Zona cu multe incidente + ca e fix intre blocuri si se vor aduna acolo multi scandalagii deci politia va fi chemata zilnic acolo datorita huliganilor:)) .

Diana Vlad Mie mi se pare sincer o prostie . E o tentativa de parc ce urmeaza a fie construit. E un loc foarte foarte mic in care probabil vor incapea maxim 2-3 leagane . Un balansoar sau 2 si un topogan . Plus ca acum le-a creat primaria scandalagiilor un loc in care sa isi puarda timpul si sa exaspereze oamenii. Nu era indeajuns ca e centrala in fata blocului la care se aduna la ore tarzii betivi care fac scandal , acum le.a mai pus si banci ca sa stea mai comod sa faca scandal.

Diana Vlad Bine , multumesc mult. Oricum a fost un reprezentant de la blocurile astea din zona si a cerut anularea proiectului dar i s.a raspuns cu fundul efectiv. Dar ma rog..

Raabis Ștefan Bădiță : Diana Vlad sambata voi veni acolo si voi face fotografii apoi o sa merg la primarie sa le explic treaba.

Diana Vlad Binee, multumeesc


După cum am promis, ieri, 5 decembrie am fost și-am pozat problema. Întradevăr zona de joacă-i langă stradă, e compusă din câteva leagăne, bănci pentru parinți și nimic mai mult. Este extrem de aproape de blocuri, dar după cum și oamenii se plâng, nu de copilași ci de vagabonzii care se cuibăresc acolo și deranjează lumea noaptea.

Luni voi merge să depun o petiție referitoare la parc. Sunt destule locuri unde pot fi construite parcuri și locuri de joacă.

WP_20151205_003
„Parcul”

Anunțuri

2 gânduri despre “Câteva blocuri din Țiglina 4 sunt terorizate de bețivi

  1. Mai bine facea o parcare mai mare ca sunt 3..4 scari la o parcare de 10 sau maxim 15 locuri..si aia plina de gropi

    Apreciază

  2. un parc se poate face pe terenul scolii nr 41. cat despre ceea ce se spune despre adunaturile de betivi si mai stiu eu ce , cine este vinovat oare ? nu cumva acei politisti locali ar trebui sa fie prin zonele acelea sa patruleze, nu sa stea prin consignatii, birouri , masini ascunse de ochii lumii, etc …

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s