ȘPAGA ȘI LĂCOMIA AU PROVOCAT TRAGEDIA


SUNT APROXIMATIV 150 DE PERSOANE INTERNATE-N SPITAL …. 30 AU MURIT …. CICA PT. CELE 150 DE PERSOANE NU-S LOCURI IN SPITALELE DIN CAPITALA! DAR BINE CA AVEM CATEDRALA!!!


Știe o țară întreagă și poate o Europă chiar, despre tragedia din clubul bucureștean… Toți se întrec în donații, doliu, campanii, dar nimeni nu este pus sub acuzare și nimeni nu o să fie condamnat….

Aflăm ceea ce știam cu toții: ȘPAGA ȘI LĂCOMIA AU PROVOCAT TRAGEDIA!

De ce spun asta?! Pentru că din câte am înțeles din ce-am citit, patronul clubului nu a vrut să plătească 2000 de euro în plus pentru material izolant fonic, IGNIFUG și pentru că mai mult ca sigur s-au dat șpăgi pentru avizele de funcționare. AȘA E PESTE TOT, MICA ȘPAGĂ, PATRONII NESĂTUI DUPĂ PROFIT, IAR CLIENTUL NICI NU E BĂGAT ÎN SEAMĂ. Ba mai mult, am citit faptul că pompierii afirmă că dacă avizul de la ei ar fi hotărâtor, adică aviz conform și nu facultativ ori consultativ, nici pe Arena Națională nu s-ar fi jucat nimic că în caz de tragedie, acolo iese carnagiu exponențial mai mare.

Bine, acum se vor găsi și creștinopații să condamne rockerii că era ritual satanic și alte căcaturi de genu, dar nu se gândesc că indiferent de natura petrecerii sau evenimentului de acolo, se putea întâmpla o tragedie. Oare dacă era o slujbă de sfințire a localului sau ceva de genu, ce mai spuneau creștinopații?!


În România, ca să se reacționeze, trebuie mai întâi să se întâmple tragedia!

Avem destule cazuri iar aici vă dau 2, cele mai mediatizate, care au divizat țara:

  1. Japonezul omorât de maidanezul Bosquito, care a ajuns bine de tot în Germania. Acel caz, eram mic, îmi amintesc că ne-a făcut de râs în toată Europa, că am adus maidanezul la Tribunal, asemenea Evului Mediu cânt se judecau șobolani, cocoși, bufnițe, vrăjitoare, sau alte tâmpenii. Culmea a avut și avocat…. Paula Iacob care a susţinut că animalul este nevinovat, iar japonezul a murit în urma unui infarct. Realizați în ce țară trăim?!A fost primul câine cercetat penalBosquito a fost primul animal căruia i s-a întocmit “dosar penal”. “Încarcerat” la una dintre bazele de ecarisaj ale Primăriei Capitalei, animalul şi-a aşteptat “sentinţa”, în urma căreia trebuia să se afle dacă va fi eutanasiat.
  2. Copilașul omorât în parc, tot de câini (maidanezi sau de luptă), aceeași cauză: neglijență, lăcomie…. Iar apoi reacționăm și culmea, mai luăm și apărarea maidanezilor că sunt cuminți, că toți sunt răi deoarece oamenii sunt agresivi și că dumnezeu pedepsește omul rău…. Dacă toți oamenii erau agresivi și răi cu animalele, până în ziua de azi, nu mai aveam niciun câine pe stradă.

Anunțuri

2 gânduri despre “ȘPAGA ȘI LĂCOMIA AU PROVOCAT TRAGEDIA

  1. Da , adevarat asta cu caini e de rasul lumii …Dar pot s-a spun eu una de plansul lumii , cum suntem infectati cu anumiti virusi noi cetateni Romaniei , spun asta nu din auzite , ce traita pe proprie persoana , ca exsemplu…….In anul 2008 am fost condamnat la 6 ani de Inchisoare de jud Moinesti , pentru infractiune silvica dosar Intocmit de Ocolul Silvic Comanesti , unde eu eram plecat din tara la munca In Spania Inca din anul 2005 , fiind judecat In lipsa si condamnat . Adus In tara de Politia Interpol , In 2008 unde a Inceput calvarul , am cerut sa se faca rejudecarea dosarului , si la nici doua saptamani am fost injectat cu un virus conceput de catre sefa analizelor medicale al Municipiului Bacau , pe nume Liciu Carmen In incinta P.N.T Bacau la infermerie .Sub pretextul ca se afla In urma unor analize medicale de sange , la un nr de 7 detinuti unde la toti sau loat sange si atat , ci numai mie ILocuindo cu o siringa cu ser . Problema e cum a intrat o persoana civila In incinta institutiei pana nu s-a stiut de sus …A.N.P – Comandantul P.N.T Bacau . OK, mam Inbolnavit , de anumite boli dar supravetuind
    ……..si timp de doi ani de zile am trimis petitii la toate institutiile statului , inclusiv Presedintele Romaniei si nici In ziua de azi nu sa loat vreo masura , ba mai mult de atat la Parchetul Vaslui am fost amenintat de procurorul Ovidiu Berinde ca s-a tac dfin gura , si sa fiu multumit ca am supravetuit , ca a doua oara daca nu tac no sa mai scap . Spunandumi , si ce ai vrea acum s-a bag zece persoane la puscarie din cauza ta . Acum dupa toate ce mii s-a Intamplat mie , cum as putea eu crede ca la club a fost un siplu accident . Va Multumesc ,,,,,

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s