Legea partidelor e mai bună, 7 dintr-o lovitură!


Noua lege a partidelor, prevede clar: partid cu 3 membri. Este în sfârșit o lege extrem de bună și dacă-n viitor vom avea 200 de partide, iar buletinul de vot să fie almanah, atunci vor vedea actualii și foștii guvernanți, ce înseamnă acele procente de 50-60% pe care susțin că le au, pt. că noi partide, noi oameni simpli care vor fi susținuți de alți oameni simpli, vor aduce la pierzanie acești mamuți care și-au bătut joc de țara asta.

Apare PCR din nou! Constantin Rotaru a fost deputat timp de patru ani, din partea Partidului Socialist al Muncii. După ce a trecut prin mai multe schimbări, formaţiunea a devenit Partidul Alternativa Socialistă, care l-a şi propus pe Constantin Rotaru drept candidat la preşedinţie.

„Justiţia din România nu a făcut altceva 25 de ani decât să nu dea posibilitatea creării Partidului Comunist Român. Dacă noi reuşim, aş putea spune că salvăm democraţia în România”, a spus Constantin Rotaru, potrivit Digi24.

De noua lege a profitat şi panarama de Monica Macovei, care a depus la Tribunal actele pentru înfiinţarea Partidului M10. Ruptura anală dintre Daniel Constantin şi Dan Voiculescu, îl face pe turnătorul Felix să-și facă partid nou, prin intermediari: Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal (PPU-SL). Urmează să mai apară pe scena politică: Partidul pentru Argeş şi Muscel, Partidul Ecologist Socialist Român precum şi Partidul pentru Dezvoltare şi Progres Social.

Din câte știu ar mai fi de apărut următoarele partide: Partidul Alianța Regională, Partidul Diaspora Progresistă, Partidul Inițiativa Civică, Partidul Oamenilor Liberi, Partidul Golanilor, Partidul Român, Partidul Republican, Partidul Tinerilor și Partidul Naționalist Radical.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s