Miley Cyrus concertează în Galați la Festivalul „Valurile Dunării”


11001768_664118403699245_6623829933009552296_nFestivalul Valurile Dunării, inițiat de conducătorii urbei noastre în anul 2015 are ca punct culminant sosirea vedetei internaționale Miley Cyrus…., fostă Hannah Montana.

Primăria speră că astfel televiziunile lumii se vor înghesui să transmită concertul, turiștii și fanii disperați vor lăsa milioane de euro prin Galați iar posibilitatea ca în 2016 să vină ori Lady Gaga ori Rihanna va crește.

Festivalul ține 5 zile și va începe în data de 15 iulie cu jocuri sportive și concursuri de cultură generală. Apoi în 16 iulie manifestări pentru cei trecuți de a 2-a tinerețe, pe 17 iulie din nou jocuri sportive urmate de un concert al cântăreților locali. Pe 18 și 19 iulie vor fi diferite prezentări, filme proiectate în Parcul Rizer (pentru copii iar noaptea pentru adulți) și în ultima zi, cea de 20 iulie dimineața va începe cu jocuri pentru copii pe faleză, jocuri sportive la Sala Sporturilor, meci demonstrativ de fotbal (pe stadionul Oțelul, ora 11:00, Liga a 2-a: Oțelul Galați – F.C. Slatina) iar de la ora 18 pe Stadionul Dunărea va începe concertul în finalul căruia va cânta Miley.

Primăria pune la dispoziție locațiile, curentul, scena și va scoate bani din sponsorizări, drepturi de televizare și turiști. Totul a pornit de la ideea cetățeanului Bădiță.

*** Acest material este un pamflet/utopie…. Deși mi-ar plăcea să avem un festival de vară dar nu organizat pe banii gălățenilor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s