Propun traseul 11 al S.C. Transurb S.A. pentru a fi transformat în linie pt. elevi / studenți


Propun modificarea traseului 11 pentru a fi transformat în linie ce deservește în principal unități de învățământ. Itinerariul propus de mine:

  • TUR = Micro 13 -> Ionel Fernic -> Str. Traian Vuia -> Piața G. Berthelot -> Bd. Siderurgiștilor -> Piața Siderurgiștilor -> Bd. Brăilei -> Str. Reg. 11 Siret -> Bd. Brăilei -> Centru -> Str. Domnească -> Bd. Basarabiei -> Str. Nicolae Bălcescu.
  • RETUR = Str. Nicolae Bălcescu -> Centru -> Bd. Brăilei -> Str. Reg. 11 Siret -> Bd. Brăilei -> Piața Siderurgiștilor -> Bd. Siderurgiștilor -> Piața G. Berthelot -> Micro 13.
  • Traseul poate fi deservit la ore de vârf cu 15 autobuze (frecvență la 4 minute) iar în restul programului cu 10 autobuze (frecvență la 6 minute)

Unitățile de învățământ deservite de acest traseu în forma propusă de mine sunt marcate pe hartă. Nu mai vorbesc de clădirile administrative, muzee, parcuri.

traseul 11

Anunțuri

2 gânduri despre “Propun traseul 11 al S.C. Transurb S.A. pentru a fi transformat în linie pt. elevi / studenți

  1. Prietene gandeste-te si la cei care stau in micro 13.adica eu trebuie sa ma scol la 6 jumate sa plec la 7 si 10 pentru ca trebuie sa ajung la scoala la 8 (LVA) iar 11-le singurul autobuz care ma duce deja face 40 de minute.daca mai trece si prin francezi deja se face o ora..fa unul care sa plece din 39 si sa mearga prin bariera si sa deserveasca scolile din centru pentru ca ar face mai putin.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s