Contract paradoxal la evazioniști: greva dubarilor a fost special făcută, pentru A NU PUTEA FI SCOȘI DE PE TRASEE!


Din 9 mai, Transurb ar fi trebuit, conform unei hotărâri a Consiliului Local, să intre şi pe traseele de maxi-taxi. Acest lucru, însă, nu se va întâmpla. Potrivit primarului, chiar dacă se reziliază contractul cu operatorii, rămâne valabil articolul care spune că: „în cazul întreruperii contractului nu la termenul-limită şi nici din condiţii de forţă majoră, operatorii sunt obligaţi să-şi desfăşoare activitatea astfel încât sistemul de transport public să nu fie perturbat, până la organizarea viitoarei licitaţii”.

Așa spune M.S., primarul, că scrie în contractul evazioniștilor….. Deci, ce să înțeleg?! Că greva a fost bine pusă la punct, făcea plan de mult și cineva a organizat toată tărășenia, pt. a nu fi eliminată evaziunea fiscală!

DUBARII MINT ÎN LEGĂTURĂ CU AMORTIZAREA INVESTIȚIILOR?!

După ședința de CL am discutat cu M.S., primarul și i-am zis că aceștia mint în legătură cu amortizarea și când l-am rugat să îi oblige cumva pe dubari să elibereze bilete și să nu mai fie nesăbuiți la volan, mi-a spus și că aceștia au conturile pe 0….

CE CRED EU CĂ S-A ÎNTÂMPLAT DE FAPT:

1. Primăria știa că în 2015 vine termenul limită pt. dubari.

2. Primăria nici măcar nu a anunțat o licitație cu un an înainte, conform legii și nici nu s-a pregătit temeinic să aibă un TRANSURB eficient.

3. Probabil mai multe persoane s-au întâlnit și au hotărât o grevă, care paradoxal anulează contractul dar îi obligă să intre pe trasee…. Nu știu cum dracu’ vine chestia asta! Drept pedeapsă că n-ai respectat contractul de recompensez cu traseele pe termen nedeterminat!

Conform legilor, traseele licitate nu se pot schimba fără noi licitații. Excepții doar cazurile de forță majoră.

P.S.: Voi merge luni la primărie să discut această problemă, să primesc mai multe lămuriri și să vedem cum putem salva TRANSURB!

Anunțuri

Un gând despre “Contract paradoxal la evazioniști: greva dubarilor a fost special făcută, pentru A NU PUTEA FI SCOȘI DE PE TRASEE!

  1. Ce vrajitorie e asta? Clauza din contract este desfiintata odata cu anularea contractului,logic.Apoi,fara licenta de transport nu se poate face transport persoane(nu ar fi deacord alte institutii ale statului).Cred ca este doar abureala pentru dezamorsarea conflictului si probabil asta se va anunta saptamana ce vine.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s