Liberalul autonomist-secesionist, Mihai Codruț Nanu, jignește românii de pretutindeni! Aveți posibilitatea să-l contactați, datele se află-n articol


Klaus Iohannis a refuzat de la promulgare legea prin care Avram Iancu ar fi fost declarat erou național. Un alt liberal, un membru PNL din Brașov, Mihai Codruț Nanu, a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care afirmă că Avram Iancu este „un criminal care a ucis civili la Vințu de Sus”.

Mai mult, într-un alt comentariu, Mihai Codruț Nanu afirmă că Iancu era „descreieratul ăsta„, iar revoluționarii săi erau „proștii aia de țărani români”. El îi cataloghează drept dobitoci pe românii care îl admiră pe Avram Iancu.

Declarațiile lui Mihai Codruț Nanu nu sunt surprinzătoare pentru că el are drept copertă de profil pe o rețea de socializare un steag al „Transilvaniei” independente, în care comentează în termeni negativi unirea de la 1918.

Blogul lui a fost eliminat, după scandalul acesta de pe site-ul PNL Brașov.
Blogul lui, după acest scandal a fost șters de pe pagina PNL Brașov, deși era la bloguri liberale… La fel și pagina de Facebook a fost închisă!


PUTEȚI SĂ-L LUAȚI LA ÎNTREBĂRI PE ACESTE CĂI:

Totuși blogul lui este activ. La fel și contul de Tweeter

Blog: https://nanumihai.wordpress.com/

Tweet: https://twitter.com/nanu_mihai

Google+: https://plus.google.com/+MihaiCodru%C8%9BNanu/posts

Youtube: https://www.youtube.com/user/nanumihai84800px-4-aug-1919


Anunțuri

Un gând despre “Liberalul autonomist-secesionist, Mihai Codruț Nanu, jignește românii de pretutindeni! Aveți posibilitatea să-l contactați, datele se află-n articol

  1. lasa-l in pace, sa piara pre limba lui, cum zice proverbul; problema, precum toate cele ale istoriei, e una mai complexa: au existat niste inflamari si suspiciuni reciproce, intre Kosuth si A.Iancu, si niste masacre reciproce, de…”retorsiune”, facute de romani si unguri deopotriva, ”justificate” de fiecare parte cu serii nesfarsite de argumente; noi fiind romani, Avram Iancu ramane in istoria nationala un erou, transilvanenii avand pt. el un adevarat cult, firesc de altfel, avand in vedere activitatea sa si apoi tristele, tragicele detalii biografice din perioada finala a vietii sale; qui prodest acum ca un zapacit cu nume romanesc trancaneste aiurea, vrute si nevrute ?…..

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s