2 eleve din județul Mehedinți au căzut în căcat pentru că s-a rupt podeaua toaletei școlii. VEȘTI BUNE: telefoanele și tabletele fetițelor nu au pățit nimic!


Din fericire telefoanele și tabletele fetițelor, care valorau la un loc aproximativ 1500 de euro nu au suferit în urma căderii în căcat! Premierul poate răsufla ușurat!


Două eleve de 11 ani din Mehedinți au văzut moartea cu ochii, după ce podeaua toaletei din curtea școlii s-a prăbușit cu tot cu ele. Una dintre fete a fost scoasă cu greu de un angajat al școlii, alarmat de ţipete. Poliția a deschis un dosar penal conducerii şcolii, pentru neglijență.

Dece plătim toaletele publice?! Ca să găsim pistoale în vasul wc :)))


Cele două fetiţe de clasa a IV-a învaţă la școala generală din comuna Poroina Mare. Într-o pauză, ele s-au dus la toaletă. Numai că, odată intrate, podeaua s-a prăbuşit. Țipetele copiilor au fost auzite de către portarul școlii, care a scos-o pe una dintre ele, în timp ce a doua reușise să iasă singură. Mai mult, zidul despărțitor dintre cele două toalete s-a prăbușit. Din fericire elevele s-au ferit de cărămizile căzute. Pentru că una dintre fete acuza diferite dureri, tatăl ei a dus-o la spitalul din Drobeta-Turnu Severin. Așa-zisul grup sanitar prăbușit se află la aproximativ 40 de metri de clădirea şcolii şi este vechi de peste trei decenii. Edilul din localitate spune că şcoala este în reabilitare şi toaleta era închisă.

„Dar probabil că copiii au tras de acele uși și s-au strecurat printr-o gaură acolo și au intrat în fosă”,

spune Dan Anuța, primarul comunei Poroina Mare.

Părinţii şi elevii îl contrazic pe primar.

„N-a fost închis, WC-ul se folosea, tocmai de aceea nu am trimis copilul la școală”,

spune un părinte.

Polițiștii din Mehedinți au demarat o anchetă sub conducerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare și au întocmit un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu pe numele directorilor şcolii.


sursa: http://www.digi24.ro

Anunțuri

2 gânduri despre “2 eleve din județul Mehedinți au căzut în căcat pentru că s-a rupt podeaua toaletei școlii. VEȘTI BUNE: telefoanele și tabletele fetițelor nu au pățit nimic!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s