Refuzul tinerilor de a lupta pentru România, considerat normal de către deputatul Bogdan Diaconu (PRU)


Bogdan Diaconu, liderul formațiunii naționaliste Partidul România Unită (PRU), a declarat că nu se poate vorbi despre o lipsă a patriotismului, ci de ostilitatea tinerilor față de clasa politică actuală.

Nu este în niciun caz despre o lipsă de sentiment patriotic al acestor tineri. Este vorba de rezultatul celor 25 de ani, în care toate partidele care s-au perindat la conducerea României au contribuit în egală măsură la situația în care este țara. Probabil că tinerii nu ar vrea să-și riște viața pentru această clasă politică care a condus România acestor 25 de ani.

Este un efect al altor trei crize care mistuie în profunzime societatea noastră: criza morală, criza identitară și criza demografică. Identitatea și sentimentele patriotice se construiesc în mare măsură prin educație, prin sentimentul că ai pentru ce lupta. Sentimentul generației tinere este că nu mai au o țară, că le-a fost luată și condusă doar în interesul unei clase politice profund corupte.

Tinerii nu mai au acel sentiment de apartenență la națiune, la o țară pe care nu o stăpânesc ei și care este condusă de niște indivizi care urmăesc interese de gașcă.

PlaycuRomania

Anunțuri

Un gând despre “Refuzul tinerilor de a lupta pentru România, considerat normal de către deputatul Bogdan Diaconu (PRU)

  1. Cand si un singur reprezentant al unui partid politic face asemenea afirmatie,acel partid ar trebui scos in afara legii ! Mai exista un precedent in anul 1924. Iar argumentele,complet idioate.Nu stiu din care gasca votata la ultimele alegeri s-a desprins autorul pentru a se alatura alteia,dar iata o explicatie ce demonstreaza adevarul din text,referitor la clasa politica. O clasa politica ce nu a facut altceva decit sa minta in preajma alegerilor,sa-si cumpere voturile cu doi mici si o bere,sa faca sa dispara identitatea nationala construita in milenii,care a permis ca tara sa fie transformata in colonie (https://www.youtube.com/watch?v=pOnhUFibJ70),clasa din care face parte si ”distinsul ” autor al articolului. Dar nu doar clasa politica e vinovata,ci si poporul roman,complice al degradarii morale si politice,care a ales ceea ce a crezut el ca ii reprezinta cel mai bine interesele si aspiratiile.Deci nu clsapolitica este vinovata,ci in primul rind,cei ce i-au ales. Si care le-au inoculat tinerilor ideea ca in orice alta tara,e mai bine ca acasa. Un acasa care pentru ei nu mai are valoare. Deh…UBI BENE IBI PATRIA iar ei confirma asta…Ce le mai trebuie lor Patrie,cind baruri sunt oriunde.Ba poate,cu putin noroc,o administratie straina o sa legalizeze drogurile usoare.Ce ne mai trebuie valorile razesilor,plaiesilor sau pandurilor!!!???? Vechi,taica,vechi…! Valorile noastre??…etnobotanicele de calitate.Altfel vezi lumea cu ajutorul lor De ce sa ne aparam tara….??? Aparati-o voi,cei vechi,care ati fost pesantiere de munca ale tineretului,care atunci cind mergeti in concediu prin tara puteti sa spuneti: aici am lucrat si eu in adolescenta,la canal,la barajul cutare,aici am cules porumbul,aici am sapat la canalul de irigatie,etc. Noi nu am auzit de JFK si de ceea ce spunea el: NU TE INTREBA CE A FACUT TARA PENTRU TINE INTREABA-TE CE AI FACUT TU PENTRU TARA (COMUNISTUL NAIBII ! ).Ar mai fi multe de scris,dar timpul asta… Oricum,eu cred un lucru; suntem un popor prea vechi si poate undeva sus, sus de tot in alte sfere a fost hotarat sa disparem, si El a zis: pierirea ta prin tine….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s