Atunci când politizezi aproape toată România, se întâmplă tragedia!


Zilele acestea am observat încă odată efectele politizării excesive ale instituțiilor statului.

Vedem cum atârnații politic, incompetenți, fără experiență în respectivele domenii au ucis niște oameni, care ajutau la salvarea altor oameni. Dar politizarea este peste tot și vedem cum nu avem ambulanțe, nu avem avioane (sau dacă le avem, nu le folosim), nu avem trenuri de mare viteză, politicienii au distrus administrația, au încălecat orice au putut și astfel vedem cum ROMÂNIA PLÂNGE și o mică tragedie poate deveni o catastrofă.

Nu știu dacă mai țineți minte accidentul feroviar de la Valea Călugărească, în care și-a pierdut viața o fată. Ambulanțele au ajuns după 40 de minute.

Zilele trecute după ore întregi de căutări, tot localnicii au găsit avionul prăbușit, în spitale se moare, este jale. Avem oameni pregătiți, dar care nu sunt băgați în seamă, pentru că n-au ștate vechi prin partidele mioritice. Dacă la centru e jale, apoi în provincie este jale cu J mare. Uitați-vă câte tragedii, în diferite domenii și în diferite circumstanțe se petrec, iar vinovații sunt nimeni alții, decât aleșii țării și cei numiți de ei. Câinii maidanezi nu-s luați de pe străzi, descoperirile românilor nu-s băgate-n seamă nici de statul român, nici de străini, ci doar dacă le vindem și suntem ștersi din proiect, pentru a da ocazia altora să-și însușească descoperirile, trenurile merg cu viteza secolului 19, accidentele rutiere se țin lanț, nu neapărat din vina șoferilor, cât și din vina conducătorilor, care nu au bani de autostrăzi, dar au bani cu duiumul pentru bisericile care îndobitocesc populația, non-valorile sunt promovate, cap de afiș iar adevărații români, patrioții, tinerii, sunt blamați, exilați, excluși din orice decizie, din orice lege, în așa fel încât să nu stea prea mult prin România.

CUM NE AȘTERNEM, AȘA DORMIM!

stema

Anunțuri

2 gânduri despre “Atunci când politizezi aproape toată România, se întâmplă tragedia!

  1. Depolitizarea administratiei este absolut necesara, alaturi de incurajarea educatiei, cercetarii si inovatiei in Romania. Materia cenusie din tara trebuie motivata sa ramana in tara si sa dezvolte sistemul reformat, nu sa emigreze in beneficiul altor popoare.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s