Se întâmplă în România: mai mulți popi decât medici!


Sunt 56.000 de preoți și doar 48.000 de medici în România.

Câteva asemănări și deosebiri:

1. Preotii n-au salvat niciodată pe nimeni, ba chiar așteaptă să moară, încurajează moartea, însă toată lumea se roagă la ei și le acordă încredere. Medicii, în schimb, salvează în fiecare zi, mii de oameni, însă toată lumea îi înjură. Consider că nu toți trebuie băgați în aceeași oală, fie ei medici, fie ei popi.

2. În fiecare an, medicii buni pleacă în străinătate, de tot, în țări precum S.UA., Regatul Unit, Germania, Suedia, Franța, Canada, Australia.  Popii nu pleacă decât, maxim, într-o nouă biserică, construită peste drum, iar țările de mai sus, reprezintă distracții pe bani publici, neimpozitați, necontrolați, ș.a.m.d.

3. În ultimele două decenii nu s-a făcut nici un nou spital mare, nicio investiție masivă în spitale dar s-au închis multe mai mici.  Numărul de biserici s-a dublat în perioada 1990 – 2014.

4. Nu avem niciun mare centru de cercetare în orice domeniu de importanță mondială, finanțat la nivel european. În schimb finanțăm o catedrală a neamului, la nivelul european din Evul Mediu. Vă sună cunoscute fraze precum: Ceaușescu este un megaloman, a construit nefolositor Casa Poporului sau alte edificii???? E, măcar Casa Poporului este și folositoare și atractivă. Dar catedrala ce va fi „sfințită” în curând, este mai megalomană decât orice a construit Ceaușescu vreodată și mai mult, este construită într-o perioadă în care România e de râsul lumii și în care copiii mor de gripă….

5. Marii noștri intelectuali sunt bigoți. Unii practică chiar delirul mistic în cărțile lor.  Nici unul nu apară stiința!

6. Starea națiunii este jalnică, datorită îmbinării politicului cu fariseii din bisericile de orice cult. Preoții mereu au pupat curul oricărei conduceri, fie ea legionară, comunistă, democrată ori cine știe ce va veni în viitor.

În concluzie: rugați-vă să nu vă îmbolnăviți. Sau, dacă totuși o faceți, rugați-vă să muriți repede. Pentru deces cu zece popi, România e perfect pregătită. Și-acum, ne pregătim să îi scutim de taxe.  Firește, pe preoți, nu pe medici. Așa să ne ajute Crucea Rosie! 

O.F.C.R. din România
O.F.C.R. din România

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s