Galațiul este un „ville fleuri” al României. Panseluțe DA, locuri de muncă BA!


Deși suntem în primele 3 orașe ale țării ca șomaj (dintre cei înregistrați), deși suntem pe locul 1 la locuitori pierduți după revoluție, autoritățile, anul acesta au plantat câte 2 flori pentru fiecare cetățean. Peste 550.000 de flori plantate în oraș. Conform unui articol din cotidianul Viața Liberă Galați, au fost plantate în oraş, 112.777 plante bienale (panseluţe, bellis), 344.813 bucăţi de plante anuale (salvia, tagetes, gazaia, celosia, portulaca, cineraria, begonia, calistephus), dar şi alte specii, cum ar fi leandri, tufănică, canna, magnolii, etc.

Dacă vreți o comparație, Galațiul în 1989 avea aproximativ 400.000 de locuitori (cu tot cu țiganii nedeclarați și studenți), iar în anul 2013 are 250.000 de locuitori.

Personal, nu înțeleg de ce alege municipalitatea să fută banii contribuabililor pe panseluțe și pe gale de box, în loc să asigure niscavai îmbunătățiri infrastructurii, ceva ploconeli pe la investitori sau să fie foarte hotărâți la București, pentru a obține finanțare la diverse proiecte cum ar fi centura orașului, aeroportul orașului și tunelul-pod peste Dunăre.

Cred că în curând Primăria va comanda și ceva coroane funerare pentru fiecare obiectiv aflat pe lista distrugerilor!!!

PESTE 2 ANI ȘI JUMĂTATE, SĂ-I VOTAȚI TOT PE ACEIAȘI NEMERNICI CARE AU CONDUS ȘI DISTRUS ORAȘUL ĂSTA DE 23 DE ANI ÎNCOACE!

Ville Fleuri

 

Anunțuri

2 gânduri despre “Galațiul este un „ville fleuri” al României. Panseluțe DA, locuri de muncă BA!

  1. VLG a primit informatia de la primarie. Imagineaza-ti ca nu sunt 550 de mii de flori :)))) astia le schimba precum bordurile si vorba ta au fost furate, risipite sau au ajuns probabil chiar in curtile conducatorilor

    Apreciază

  2. Uite, ai luat de bună informaţia împrăştiată de VL numai de dragul de-a aminti cât de varză sunt cei care ne conduc. 550.000 de flori? Pe bune!? Gândeşte-te cum ar fi arătat oraşul cu atâtea plante! Astea sunt pe hârtie, măcar jumătate dintre ele s-au furat/vândut/risipit/iarăşi furat. Aici e problema cu banii contribuabililor, că în orice direcţie s-ar întrepta sunt jecmăniţi la modul cel mai nesimţit.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s