PAMFLET: În cazul în care Statele Unite ale Europei vor lua ființă, candidații români vor putea candida în colegii electorale din Laponia ori Croația


De ceva timp încoace, unii lideri europeni tot aduc iar în discuție federalizarea U.E. după tipul Statelor Unite ale Americii cu economie, monedă, capitală și armată unice. Ideea este veche, încă din secolul 19 iar astăzi nutrește iarăși. Vă dați seama cum dracu ar arăta Germania? O federație în altă federație!

Iată că politicienii din România se adaptează ușor vremurilor contemporane căci au experiența anului 1989, când brusc au devenit democrați! O parte din ei deja au vorbit despre proiect și analizează, în eventualitatea unirii și a partidelor politice, candidaturi în colegii electorale de prin Laponia sau Croația. Mai jos aveți câțiva intervievați:

Marius Stan, primarul Galațiului:

– Foarte bună ideea. Mă gândesc ca după Noul Galați, să extind campania și să fac Noua Pulă. Voi candida în Croația. Am deja câteva idei pentru Stadionul Pulei și pentru Pula Shopping Center. Dacă totuși voi fi trimis în Laponia, adaptez numele, facem Stadionul Moș Crăciun sau Stadionul celor 1000 de promisiuni. Bani să iasă, nu contează unde candidăm.

Bogdan Ciucă, deputat conservator de Galați:

– Deși sunt conservator, nu-mi displace ideea unei candidaturi în Laponia. Dacă n-au închisori destule, voi propune o lege și acolo prin care să-i eliberăm pe pușcăriași. În plus, țările înghețate, precum Suedia ori Finlanda mă ajută să-mi camuflez minciunile, pentru că apa e deja înghețată.

Eugen Durbacă, senator conservator de Galați:

– Dacă au un nou Aviasan prin Laponia, voi candida și acolo. Duc oamenii la casa lui Moș Crăciun în loc de mănăstiri și poate reușesc să pun mâna și pe câteva proprietăți ale Moșului. Dacă sunt în picioare și nu le pot demola, voi aduce țigani și-i voi caza acolo o perioadă de vreme. N-au nici garaje, îi pot ajuta cu programul Primul Garaj de Gheață. Numai lucruri bune pot face.

Florin Pâslaru, deputat social-democrat de Galați:

– Merg oriunde, ce naiba. Am fost turnător în România, pot fi și în colegiile finlandeze din Laponia. Voi turna sub numele de „Ciuncră Șom” toate faptele ce se petrec în fabrica de jucării. Unu-i Pintea, ce naiba!

Adriana Țicău, europarlamentar social-democrat de Galați:

– Ce bine ar fi să mai schimb locul. Aș prefera să stau în Pula. Gălățenilor le-am dat-o pe tavă din 2007 încoace, de când sunt eurodeputat așa că și croaților le pot oferi ceva ce pentru ei este echivalentul unui oraș, fără să fiu înjurată. Vă dați seama?! Le pot oferi un oraș întreg!

Dan Șova: ministrul Marilor Proiecte, social democrat:

– Dacă voi fi trimis în alt colegiu, pot face o autostradă din Pula până în Laponia, cu trecere pe la Roșia Montană.

Victor Ponta, premierul actual al țării:

– Prefer China. Dar nu refuz nici S.U.E. Voi taxa renii și ygluurile, căci stâlpi nu prea au. Indicați-mi ceva gaze de șist și zăcăminte auro-argintifere ori cu alte metale rare și să vedeți cum voi fi prezent acolo! La nevoie vindem și gheața!

Călin Popescu-Tăriceanu, fost premier din partea P.N.L.:

– Cum am vândut petrolul României, când aparținea încă de Ucraina, pot vinde și niscavai petrol al Norvegiei, chiar dacă nu-i membră a U.E.

Dan Voiculescu, turnător, președintele din umbră al P.C., mogul media, ce se cam opune parțial:

– Nu aș vrea în colegii nordice, căci Badea va avea limba înghețată-n curul meu. Prefer statele mai tropicale.

Dan Diaconescu, P.P.D.D.-istul mogul media ce nu transmite de la Vatican:

– Voi analiza cazul Elodia și prin ghețurile Laponiei. Senzaționalul vă va fi transmis din grajdul renilor lui Moș Crăciun. Veți ști exact cât de mult și la ce ore se cacă renii.

Crin Antonescu, președintele liberal al Senatului României:

– Minunat. Ador somnul, după cum știți, iar cel mai bun loc pentru un birou parlamentar este o țară unde noaptea-i 6 luni pe an.

Liviu Dragnea, vicepremier social democrat:

– Facem ceva regionalizări și prin Laponia, nu-i problemă. Dacă nu-s voturi, trecem și renii pe listă și mai înmulțim eschimoșii. Dacă nu ajung, aducem din Teleorman câțiva, zicem că-i turism pentru a-l vedea pe Moș Crăciun.

Moș Crăciun cu plete Dalbe

Traian Băsescu, președintele României:

– Merg oriunde unde pot vinde flota.

Emil Boc, fost premier din partea P.D.L., actual primar al Clujului:

– Am mărit T.V.A.-ul în România, am adus criza în România, pot face cu succes aceleași lucruri și în alte țări.

Nicolae Bacalbașa, președintele Consiliului Județean Galați din partea P.S.D.:

– Nu merg nicăieri. Nu-mi las câinii comunitari aici! Nu pot! Aș suferi să știu că nu îi voi mai vedea umblând pe holurile spitalului din Galați sau că nu mai pot viziona Suleyman Magnificul. Cât despre costumațiile mele în diferite personaje, postul de ren e luat, așa că nu am motive să plec! Nici măcar anestezii nu pot face acolo.

ACEST ARTICOL ESTE UN PAMFLET. CONSUMAȚI-L CU HOHOTE DE RÂS!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s