Ce adversar la barajul pentru C.M. ne-ar conveni?


Se ştie deja că România are cele mai multe şanse să meargă la baraj. Dacă Turcia pierde acasă la Istanbul, nouă nu ne trebuie decât un egal cu Estonia, iar dacă turcii câştigă împotriva olandezilor, atunci noi trebuie să batem la o diferenţă de +4 faţă de victoria lor. Asta înseamnă că dacă Turcia – Olanda se încheie 2-0, noi trebuie să facem 6-0 cu Estonia. Totuşi, Olanda trebuie să bată pentru a ajunge în urna 1 valorică de la C.M. 2014, urnă ce conţine primele 7 ţări calificate în funcţie de clasamentul F.I.F.A., clasament care după mine, nu reflectă realitatea! Nu reflectă, pentru că suntem surclasaţi de echipe precum Ungaria, Chile, Rusia, Ecuador, Ghana, Ucraina, Muntenegru, Coasta de Fildeş, Algeria, Slovenia, Grecia…. echipe, care după mine au avut adversari mai uşori sau chiar de tot râsul, precum adversarele celor din Ghana, Algeria ori Coasta de Fildeş, care joacă împotriva unora precum Zair, Sudan ori Mozambic, fotbal pe nisip, printre şerpi…. Noi momentan, ocupăm locul 31 în timp ce Turcia locul 49, iar Ungaria locul 30. Olanda ocupă locul 9 şi are nevoie de rezultat pozitiv în Turcia dar în acelaşi timp, Uruguay, Chile şi Ecuador să piardă.

Situația din acest moment, în grupa noastră:

1. Olanda = 25p. 32-5 (+27)
2. Turcia = 16p. 16-7 (+9)
3. Romania = 16p. 17-12 (+5)
4. Ungaria = 13p. 19-20 (-1)
5. Estonia = 7p. 6-18 (-12)
6. Andorra = 0p. 0-28 (-28)

Calculele de baraj:

Conform procedeului de calificare la baraj, cele 9 echipe de pe locul 2, sunt puse în două urne diferite, după ce li se elimină rezultatele cu ultimele clasate, doarece ultima grupă, cea cu Spania şi Franţa, are doar 5 echipe. Deja echipa eliminată se află în grupa B şi este Bulgaria, care a luat bătaie aseară de la Armenia cu 2-1. MULŢUMIM ARMENIA!

Momentan, dacă ne luăm după ordinea actuală în restul grupelor, dar excepție fiind grupa noastră, unde România încheie pe locul 2, echipele pentru baraj ar fi:

1. Grecia 2. Croația 3. Portugalia 4. Franța din urna 1 valorică.

1. România 2. Suedia 3. Islanda 4. Ucraina din urna 2 valorică.

Asta înseamnă că noi putem să ne batem cu cele din prima urnă valorică, iar cea mai facilă bătălie ar fi cu Grecia și cea mai grea cu restul 3…. Eu deja prevăd barajele cu:

România – Grecia

Suedia – Croația

Portugalia – Ucraina

Franța – Islanda

Totuși pot fi și mici modificări, în sensul că în locul Greciei, ar putea apărea Bosnia Herțegovina (personal îmi doresc ca Bosniacii să meargă la mondial pentru că merită!), în locul României poate fi Turcia și în locul Islandei poate fi Slovenia.

Poze ale unui adevărat patriot!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s