Un europarlamentar are un venit de aproape 15.000 de euro lunar! „Casă” nu facă nimic!


Aseară căutam câteva informaţii despre candidatura la Europarlamentarele din 2014 şi am dat peste un articol foarte interesant scris de Gelu Ciorici, în data de 30 august 2013. Am selectat o parte interesantă, căci nu mă interesează chiar toate amănuntele şi vă pun dumneavoastră, cititorii mei, câteva intrebări….

1. Deşi ocupă o funcţie foarte importantă şi cheie, în dezvoltarea zonei Galaţi-Brăila, Adriana Ţicău nu face nimic concret pentru a ajuta aceste 2 judeţe, nu avem drum expres, autostradă, aeroport, pod peste Dunăre sau alti minunăţii. Ce părere aveţi?

2. Ştiaţi că Elena Băsescu reprezintă această regiune, deoarece şi-a axat campania mai mult pe zona noastră? Întrebare: Ce a făcut EBa în P.E., înafara de a ne face de râs, împreună cu Gigi Becali….. Ce au făcut toţi europarlamentarii români pentru popor şi ţară?

3. Vă simţiţi mai bine, trăiţi mai bine, de când aceste doamne sunt europarlamentari?? La EBa nu am pretenţii, dar la Adriana Ţicău, căreia i-am făcut campanie şi m-a dezamăgit total aveam cât de cât o anumită cerere: să ţipe zilnic pentru Galaţi! Să facă proiecte concrete pentru a schimba în bine viaţa gălăţenilor.

4. Aţi mai dori ca în următoarea legislatură europarlamentară să fie din partea României oameni leneşi, dezinteresaţi, corupţi, foşti comunişti sau fără pregătire ori patriotism, precum Adrian Severin(PSD – eliminat), Adriana Ţicău(PSD), Elena Băsescu(PDL), Gigi Becali (PRM – eliminat), Laszlo Tokes(UDMR), Iuliu Winkler(UDMR), Csaba Sogor(UDMR), Sabin Cutaş(PC), Ramona Mănescu(PNL – soţia lui Crin Antonescu), etc…..

Venitul net pe ziua de sesiune este de 284 de euro

Un amic, cetăţean german şi cititor calificat al ediţiei online a impact-est, ne-a trimis o captură după o emisiune a televiziunii germane RTL, titrată în 18 limbi. Subiectul? Unul tabu pentru beneficiarii acestor uriaşe şi nesimţite venituri colectate din taxele şi impozitele cetăţenilor Uniunii Europene.

Regiunea noastră este reprezentată de doi europarlamentari:

Adriana Ţicău (pesede) şi Elena Băsescu (pedele), personaje despre a căror activitate şi declaraţii de avere şi interese, vom vorbi pe rând. Filmul RTL este scurtat de prezenţa agresivă a secretarului general al Parlamentului European (PE), Thomas Meier, care retează libertatea presei exact în interiorul kilometrului zero al democraţiei europene.

Reprezentanţii noştri se înregistrează şi fug în week-end cu 284 de euro

Filmul trimis nouă îi pune sub ruşinea camerelor de filmare pe aleşii noştri, întrucât parlamentarii vin vinerea cu noaptea în cap, începând cu ora 6,45, cu bagajele făcute şi gata de zbor către districtele electorale din care provin, dar nu înainte de a-şi înregistra prezenţa la serviciu pentru a încasa venitul net pe ziua de sesiune, în valoare de 284 de euro. Comportamentul nedemn al acestor lideri europeni ne face să ne fie nouă înşine ruşine de ruşinea lor. Realmente ei se ascund în lifturi, fug târâind după ei trolere şi servietele, or sacoşele de cumpărături, ca pentru plecat în week-end, nu pentru a participa la o nouă sesiune în plen sau în Comisii. Unii dintre ei au chiar tupeul să ameninţe cu Justiţia exact când sunt în culpă, filmaţi în flagrantul de a băga mâna în buzunarul cetăţeanului european.

Venitul unui europarlamentar îl bate pe al Cancelarului Germaniei!

Haideţi să calculăm cât încasează lunar cei 34 sau 35 de europarlamentari români, printre care se numără, alături de Adriana Ţicău şi Elena Băsescu, cele care reprezintă districtul din care fac parte Galaţiul şi Brăila, oameni ca Vadim Tudor sau Gigi Becali, cel ce a preferat să-şi apere curul prin scutul de parlamentar român al penele. Aşadar, aceşti oameni încasează un venit lunar de bază în valoare de 7339 de euro, la care se adaugă o sumă forfetară neimpozitată în sumă de 3980 de euro. La această colivă vine şi bomboana de 284 de euro net pe ziua de sesiune. Păi ori măcar 12 sesiuni pe lună, ea ne costă 3.408 euro. Aşadar, venitul lunar total al unui europarlamentar însumează 14.727 de euro. Pe aproape sau mai mare decât al ditai Cancelarul Germaniei!

Săraca Ţicău are un apartament în Franţa, unul în Galaţi şi doar 94.000 de euro in conturi!

Adriana Ţicău se poate mândri că şi-a găsit vocaţia în politică şi a făcut din ea noua profesie, aia de inginer fiind caducă. Am reuşit să descoperim pe unde şi-au pitit europarlamentarele noastre declaraţiile de avere şi de interese, chiar dacă sunt doar din 2012, aşa că vom avea cum râde de averile aleşilor noştri, căci cu atâta vom rămâne… Din datele obţinute, rezultă că Adriana Ţicău are un apartament în Franţa, în suprafaţă de 98 mp, cumpărat în 2008 dimpreună cu soţul, unul în Galaţi, în suprafaţă de 64 mp, depozite bancare de aprovimativ 94.000 de euro, iar veniturile ralizate în 2012 ca europarlamentar au fost de 74.445 de euro, la care se adaugă cele ale soţului, în valoare 55.000 de euro. Ca Membru al Parlamentului European (MEP), ea a fost alească vicepreşedinte al Comisiei pentru transport şi turism, membru în Delegaţia pentru relaţiile cu India şi membru supleant în Comisia pentru industrie, cercetare şi energie în Delegaţia pentru relaţiile cu ţările MERCOSUR. Aşa este denumită Piaţa Comună a Sudului, compusă din Argentina, Brazilia, Paraguay, Uruguay şi Venezuela. Fie ca membru sau ca membru supleant, măcar odată pe an treci prin India şi prin exoticele, bogatele şi frumoasele ţări din America de Sud. Asistenţii acreditaţi ai europarlamentarului A. Ţicău sunt Elena Grosu, membru pesede şi fostă director al Romtelecom Galaţi, în perioada de glorie de dinaintea privatizării cu grecii. Al doilea asistent autorizat este Elena Podariu, alt membru PSD. Vă daţi seama că cele două ar trebui să fie prezente în sediul PE de la Bruxelles, să stea cu chirie în această capitală ultrascumpă, şi să mai şi mănânce aici mai bine de şapte-opt luni pe an. Asistenţii locali ai Adrianei Ţicău sunt Beatrice-Carmen Macovei, Elena Aura Macovei, Jan Misir, Carmen Pintilie şi Iulian Marian Şerban.

………………

Ei cam aşa sunt cheltuiţi banii dumneavoastră ca şi contribuabili europeni, de către europarlamentarii pe care i-am ales.

http://impact-est.ro/dezvaluiri/un-europarlamentar-are-un-venit-de-14-727-euro-lunar/

Interiorul clădirii Parlamentului European de la Bruxel
Anunțuri

3 gânduri despre “Un europarlamentar are un venit de aproape 15.000 de euro lunar! „Casă” nu facă nimic!

  1. stiu ca nu ea construieste aeporturi, s.a.m.d. igor… dar nu face nimic frate :))) lasa dracu roamingu :))) ca nu imi da de mancare roamingu :))) sa fim seriosi…. eu am zis in legatura cu aerportu, autostrada sau alte chestii, ca ea are datoria, macar morala, sa faca o campanie pentru galati! sa ne arate cu degetu acolo si sa spuna : -PENTRU ZONA AIA VREAU SA FACEM CEVA!

    Apreciază

  2. Bine punctat despre Elena Base*..aia isi bea frape-ul la City mall 2 din Bruxelles, gandindu-se ce „toale” de firma isi mai poate permite din micul ei salariu. Si ca sa fie toata treaba completa, mai vorbeste si de Antarctica uneorii asa…ca sa fie bine sa nu fie rau!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s