Proiectul Roşia Montană = DONAŢIA AURULUI ROMÂNIEI către canadieni


ADEVĂRUL DESPRE ROŞIA MONTANĂ:

SALVAŢI ROŞIA MONTANĂ!!!

Astăzi am văzut pe Facebook şi pe Youtube un filmuleţ despre regia de căcat făcută pentru susţinerea donaţiei aurului românesc către canadieni. În realitate din tot aurul acela doar 6% revine României, restul de 94% va pleca de la noi. Locurile de muncă vor fi asigurate doar pentru câţiva ani şi pentru câţiva muncitori, iar după ce se va găta aurul, oamenii de acolo vor fi din nou şomeri!

Acest filmuleţ de prezentare, în care şi-au riscat integritatea corporală 2-3 reporteri cu adevărat patrioţi primeşte în proporţie 99% comentarii pozitive şi de apreciere, semn că românii se trezesc din amorţirea ce le-a fost indusă de către guvernanţii postdecembrişti, indiferent de culoarea lor politică! După cum spun şi ei, REVOLUŢIA VA ÎNCEPE LA ROŞIA MONTANĂ!!! Păi până când nemernicilor, ne veţi mai vinde ţara? Cred că această revoluţie va desăvârşi cu adevărat spiritul poporului român şi repercusiunile grave le vor simţi guvernanţii, care ar fi posibil să sufere mai mult decât Ceauşescu! Iată câteva comentarii:

gerula07

sa iesim in strada? turcii au iesit pentru un parc iar noi nu putem iesi pentru cineva care vrea sa ciordeasca peste 50 de miliarde de euro, cam asta e diferenta dintre natiunile puternice, cu demnitate si simt civic si noi, un popor de iobagi

vadergrd

felicitari pentru cei care v-ati dus sa filmati! eu personal poate nu as fi avut curajul sa stau intre ei , din pacate nici nu pot spune ca m-as fi asteptat sa se desfasoare altfel ,stiu ca cei care conduc tara sunt niste tradatori!

ANAANI45

desteptule,aurul ala este DARUL LUI DUMNEZEU pentru poporul roman si NU AVEM VOIE SA-L INSTRAINAM pentru un pumn de arginti , precum iuda l-a vandut pe Domnul Iisus Hristos

Marius-Cosmin Bratu

N-o să fie atâtea locuri de muncă câte au promis ei pt. că munca grea o s-o facă maşinile,mulţi dintre cei care cred că o să primească un loc de muncă o să fie foarte surprinşi când o să vadă că e o mare ţeapă …

JohannMoritz

aurul de la Roşia nu e al roşienilor, ci al românilor. iar eu, ca român, nu văd de ce aş plăti îndoielnica bunăstare adusă de un salariu de 2000 de lei câtorva zeci sau sute de roşieni angajaţi la mină, cu aur în valoarea de miliarde de euro, care ar urma să umfle conturile unor investitori străini. dacă le-am plăti tuturor roşienilor o rentă viageră echivalentă unui salariu de ministru, am ieşi mult, mult mai ieftin.

aşa că mai sugeţi-o pe asta cu joburile.

Cborg Mega

Retineti numele politicienilor care au pus botu’ la RMGC. Sunt oameni tineri, vor fi in politica si peste ani. Daca vor aparea probleme cu RMGC si ne dau teapa ca la Bechtel, pe acesti politicieni o sa-i fugarim pe strazi, sa-i linsam. O sa fie ca-n ’89, cand la Focsani oamenii au dezbracat-o in strada pe prim-secretara de judet, sau la Buzau, unde i-au facut guler un potret cu Ceausescu „tovarasului prim” local. De data asta, va merita sa spanzuram mai multi, ca-i stim cum arata de la TV.

Într-un alt filmuleţ, F.R.F. (Federaţia Română de Fotbal) a cerut sponsorizare din partea Roşia Montană Gold Corporation (R.M.G.C.). Reprezentanţii federaţiei au confundat interlocutorii, aceştia fiind opoziţia din Roşia Montană. Este rostit în clip şi numele Federaţiei Române de Rugby. Iată cum s-a demascat tărăşenia:

Anunțuri

3 gânduri despre “Proiectul Roşia Montană = DONAŢIA AURULUI ROMÂNIEI către canadieni

  1. „Romania ar putea „incasa” 70% din valoarea totala a proiectului Rosia Montana, in conditiile in care veniturile la bugetul de stat vor veni din patru surse: redeventa, taxe, impozite si dividende, este de parere Ionel Blanculescu, analist financiar si consilierul premierului. ” Acuma nu stiu pe cine sa cred,un neica nimeni care face politica pe facebook sau un analist financiar…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s