Puţine comentarii: Garajele din Galaţi îl vor pe Durbacă!


Acum câteva zile, în timp ce făceam traseul pentru acţiunea de ecologizare cu echipa Partidului Noua Republică Galaţi, am descoperit pe un garaj ridicat pe spaţiul verde, la intersecţia străzilor Crizantemelor, Constructorilor şi Gh. Doja (peste stradă de biserica de carton) pe care scria VOTAŢI DURBACĂ! Dar nu scria şi funcţia, pe semne toate garajele ori garajiştii, ori căţeii de partid care prin anul 2000 îi duceau sondaje lui Durbacă, false, în care-i spuneau că are între 65% şi 81%, îl doresc pe Durbacă pe orice funcţie posibilă din care i se pot adresa cu domnul primar, preşedinte, senator sau cine ştie ce altă funcţie. Iată că astăzi Durbacă e senator, cel mai bătrân parlamentar al României şi este invizibil, în sensul că nu a făcut şi nu face nimic concret pentru gălăţeni, dar peste 4 ani, cine va ieşi la împărţit pomeni electorale?

DSC02379P.S.: Probabil garajele vor surate suspendate! Şi ca să preiau un slogan al celor de la Antidotul.ro, Johny Dungă poate folosi cu succes: „Sînt gospodar, am  dat toate bordurile din IUG cu var”

Anunțuri

5 gânduri despre “Puţine comentarii: Garajele din Galaţi îl vor pe Durbacă!

  1. Nu cred ca are a face ceva cu imunitatea. Pentru ca faptele se prescriu mai tarziu de termenul de 4 ani, iar el un al doilea mandat nu va mai pupa pentru ca este complet invizibil la Bucuresti.

    Apreciază

  2. Durbaca in Senatul Romaniei nu face nimic altceva decat sa ne demonstreze inca o data ca poporul roman este usor de manipulat si ca masinariile de partid functioneaza perfect in continuare. Durbaca, alaturi de multi altii din politica galateana, ar trebui sa raspunda penal pentru faptele sale.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s