2 biserici şi o parte din locuitorii de pe Str. Frunzei au furat din trotuar!


După Revoluţia din 89, majoritatea românilor au înţeles că democraţia = anarhie şi fiecare face ce vrea. Acum câteva zile am pozat noua stradă a Frunzei şi am comparat-o cu vechea stradă a Frunzei. V-am pus mai jos pozele actuale de pe Frunzei, frumos refăcută şi un film din 1993 realizat de Richard Lomas. Se observă cu uşurinţă stâlpii Electricii că-s pe trotuar şi nu în curţile oamenilor, iar în zilele noastre 99% dintre stâlpi sunt în curţi. Până şi cele 2 biserici au muşcat din trotuarul oamenilor! VREAU SĂ VĂD CE REACŢIE AU PRIMĂRIA ŞI ELECTRICA S.A. PRECIS NIMENI N-ARE ACTE PE TERENUL ANEXAT ŞI AM IMPRESIA CĂ ESTE ILEGAL SĂ ŢII STÂLPII ELECTRICA ÎN CURTE, DEOARECE ÎN CAZ DE PERICOL, NIMENI NU-ŢI POATE INTRA ÎN CURTE SĂ-L REPARE SAU ÎNLOCUIASCĂ!

Filmul lui Richard Lomas cu transportul local din Galaţi, în primele minute observaţi cât de pustie şi neîngrijită era Str. Frunzei, la începutul mandatelor lui Eugen Durbacă.

Anunțuri

6 gânduri despre “2 biserici şi o parte din locuitorii de pe Str. Frunzei au furat din trotuar!

  1. Filmul nu a fost facut pentru mistocareala acelui strain. Strainul ca multi altii, e pasionat de tramvaie, indiferent de natura lor. Sunt o gramada de acest gen. El a filmat pentru propria lui arhiva. Sunt straini care au vizitat Galatiul in anii 60, 80, 90 si 2000. Ultimii au fost in 2010, cand i-am dus eu prin toata Romania (orasele unde erau tramvaie) , printre ei aflandu-se si directorul din acel timp al Autoritatii Metropolitane de Transport New York.

    Apreciază

  2. doamne,ce primitivi mai suntem,ce rable de tramvaie avem…de 15 ani am plecat de aici si nu s-a shimbat nimic…totul lasa de dorit,rusineeeeee

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s