Traseu provizoriu pentru troleibuze: 101 și 102 doar până la Spitalul Județean


Datorită lucrărilor din intersecția străzilor Brăilei, Frunzei și Stadionului, au avut loc câteva modificări în transportul public ce deservește cartierele Micro 17, 18, 19, 20, 21. Traseele de troleu 101 și 102 circulă pe perioada lucrărilor (adică încă 2 săptămâni de azi înainte) de la Spitalul Județean până în Centru (101) și până la Parc C.F.R. (102). Alte modificări sunt:

– Traseele 10, 17, 39, 105 + cele de maxi-taxi vor circula tur-retur pe itinerariul Piața Siderurgiștilor – Bulevardul Marii Uniri – Drumul Uzinei de Apă – Str. Stadionului – Bulevardul Oțelarilor.

Program scump pentru schimbarea rutelor ce-s indicate de troleibuzele și autobuzele MAZ 203:

Am întrebat un șofer care-i cauza de încă se mai afișează pentru traseele 101 și 102 un capăt în Micro 19, când ele pe perioada aceasta, se opresc în parcarea Stadionului Dunărea, pe locul fostului țarc al troleibuzelor ce a funcționat între 1989 și 1991. Omul mi-a răspuns simplu: tocmai că aceste lucrări durează doar o lună și programul calculatorului necesită modificări costisitoare, că-i prin G.P.S. și el nu poate apăsa taste pentru a schimba noua destinație, s-a apelat la măsura proastei informări, iar în primele 2-3 zile, oamenii erau debusolați. Propun o hârție clasică în geamul fiecărui troleibuz ce circulă pe traseele 101 sau 102 care să spună că circulă până la Spitalul Județean.

Propun amenajarea unei stații permanente pe locul actualului capăt al troleibuzelor, care să se numească Sala Sporturilor și păstrarea buclei de întoarcere pentru situații de urgență:

Datorită faptului că stațiile Spitalul Județean/Farmacia Higeya și Țiglina 1/Țiglina 2 au o distanță de aproape 2 kilometri între ele, propun o amenajare rutieră + a unui refugiu pentru călători și înființarea stației Sala Sporturilor și pentru traseele 101 și 102 care nu au în program o asemenea stație.

romania - Copy (3)

DSC02333 DSC02335 DSC02336 DSC02334

Mai jos aveți rutele ocolitoare.

romania - Copy (3)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s