La firul ierbii, prin cartierele Galațiului


De vorbă cu gălăţenii din Tiglina III care este un cartier rămas în urmă cu 20 de ani, unde câinii comunitari au micul lor paradis, iar trotuarele nu au mai fost recondiţionate de nu se ştie când, au stat de vorbă membrii Partidului Noua Republică Galați.

Parcul de la Spitalul de copii Sf Ioan, deşi este singurul parc din zonă, nu s-a mai bucurat de mulţi ani de o amenajare, băncile sunt puţine, nu exită locuri de joacă pentru copii,   parcul fiind mai degrabă destinat pensionarilor. Fiindcă Noua Republică îşi propune refacerea legăturii dintre omul politic şi cetăţean şi o recredibilizare a politicului prin promovarea unor oameni politici integri şi profesionişti care-şi iubesc ţara şi comunitatea locală, vom continua să luam la pas cartierele gălăţene. Dincolo de neîncrederea faţă de orice partid politic, speranţa îşi poate face loc printr-un dialog sincer. Am fost întâmpinaţi şi cu neîncredere, blazare, indiferenţă, dar şi cu uimire, atenţie şi simpatie.

La sfârşitul săptămânii echipa P.N.R. va strânge semnături în preajma Bisericii Mavramol, pentru a depune încă o cerere la Primarie solicitând mutarea ghenei de gunoi şi a toaletei publice dinspre str. Bălcescu.

Noua Republică Galaţi

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s