Propunere de comasare a comunelor gălățene și brăilene!


Eu propun unirea comunelor României, în orașe sau comune mai mari, pentru o putere decizională mai mare și pentru a evita sclavia politică întreținută de puterile de după 89! Am aici una dintre propunerile mele, pentru Județul Galați: 2 municipii, 3 orașe și 3 comune cu o populație de minim 10.000 de locuitori!!!! Astfel satele sau cătunele ce n-au canalizare sau apă ori gaze ar avea o șansă mai mare, reprezentând o populație mai mare! Unde-s 2, puterea crește, unde-s mai mulți explodează!

Cum funcționează schimbarea:

Denumirile noilor comune și orașe vor fi preluate de cele mai însemnate comune, municipii sau orașe din zona respectivă. Orașele, comunele și satele înghițite își vor păstra denumirea, dar se vor transforma în cartiere ale respectivelor orașe, sau în sate ale respectivelor comune. De exemplu pentru Noul Municipiu Galați avem pe lângă cartierele lui tradiționale și cartierele: Frumușița, Tulucești, Smârdan, Vânători, Șendreni, Braniștea și Schela. Pentru Comuna Independența vom avea satele Fundeni, Independența, Nămoloasa, Slobozia Conachi, Tudor Vladimirescu, Piscu, împreună cu satele lor! Principiul este simplu, acum totul depinde de cei ce ne conduc, care desigur nu vor face aceste uniuni teritorial-administrative, pentru că-i mai usor să subjugi 100 de sate cu 200 de locuitori, decât un oraș cu 20.000 de locuitori!

1. Municipiul Galați

2. Municipiul Tecuci

3. Orașul Târgu Bujor

4. Orașul Berești

5. Orașul Ivești

6. Comuna Pechea

7. Comuna Drăgușeni

8. Comuna Independența

Harta-comunelor-Galati

1. Municipiul Brăila

2. Orașul Ianca

3. Orașul Făurei

4. Orașul Însurăței

5. Comuna Mărașu

6. Comuna Râmnicelu

harta_judet_braila_1

Anunțuri

Un gând despre “Propunere de comasare a comunelor gălățene și brăilene!

  1. e o idee –mai greu cu orgoliile locale––cred ca primul lucru facut ,inainte de acest lucru ar trebui facuta cadastru locurilor-s-ar pute sa ne iasa o Romanie mai mare sau mai mica…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s