Șina mea prinde contur!


Șina de tramvai, propusă de mine, pentru manevra tramvaielor în cazuri speciale dar și pentru un nou traseu prinde contur. O poză realizată de mine acum 2 zile la intersecția străzilor Salingy cu Asachi, în Țiglina 3. Pentru a înțelege mai bine, eu am propus șine de manevră pentru devierea circulației tramvaielor pe perioada lucrărilor, constând în 3 macazuri amplasate pe șinele originale și o șină de manevră, ce permite tramvaielor să scurteze drumul de la Ireg către Spitalul de Urgență pe Str. Saligny, ocolind Spitalul de Copii, dar și revenirea din Micro 19 către Piața Energiei, folosind aceiași șină.

Șina mea prinde contur
Anunțuri

7 gânduri despre “Șina mea prinde contur!

  1. nu. pe strada saligny maxim 3 luni (ca-i mica si nu implica multa munca) dar pe restul strazilor da, vreo 1 an. cred ca in 6 ani vor fi toate schimbate! inclusiv viaductul, calea prutului, bariera, s.a.m.d.

    Apreciază

  2. mai dureaza. asta a fost faza 2-a a lucrarilor. faza 1 a fost cea de pe basarabiei. faza 2 asta actuala, faza 3 urmeaza sa fie: saligny completa, siderurgistilor intre casa rosie si ireg + portiunea de cateva sute de metri intre basarabiei si 1 dec.1918 (aia din fata bisericii sf. mina)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s