Manual de distrugere a României


Se pare că rețeta folosită e următoarea:

 • Aranjezi imediat după lovitura de stat (pe care fraierii o s-o numească multă vreme revoluție) să vină la conducere niște fraieri pofticioși (care au fost comuniști de Liga a 2-a gen: Ion Iliescu, Traian Băsescu, Văcăroiu, Petre Roman, Voiculescu, –  Paul Dobre, Eugen Durbacă aceștia 2 sunt din Galați – ) care pentru un tablou în plus și-un cont în Elveția sunt dispuși s-o vândă și pe mă’sa crăcănată deja. Pe parcursul democrației, promovezi toate pizdele ce și-au cumpărat pe futai funcțiile în aparatul de stat și toți lingăii ce au dat șpăgi. Ai grijă să fie urmați de fii lor sau de oameni îndoctrinați 100% în spiritul „mondial de subjugare a României”
 • Le spui proștilor că industria lor chimică e de căcat, că sunt înapoiați rău și le promiți două baxuri de Bonibon și Orice-Cola, dacă te lasă s-o administrezi tu, faci privatizare Mebo până le piere cheful de întreprinzător. Distruge și toate clădirile de patrimoniul (pe motiv că-s pericol de prăbușire) și vino să ridici cartiere rezidențiale, în care să-i ții pe fraieri în chirie sau să-și plătească cât mai greu ratele la case ( România este statul cu cei mai mulți proprietari de locuințe din lume, cu o rată de 98%, datorită comunismului și chestia asta-i deranjează pe conducătorii planetei).

 

 • Le iei băncile și apoi le instruiești să le dea fraierilor credite căcălău cu buletinul pentru orice, apartamente, mașini (produse tot de tine, în vest), telefoane inteligente, cizmulițe de vară, alte acareturi la Mall, le dai cât de mult pot ei hali căcat monden din reviste gen Can-Can, Click și Libertatea, emisiuni „la care te râzi” cu Capatos, Acces din rect, În gura presei și „Fraierii are talent dacă și câinii are talent”. Aici nu trebuie să precupețești vreun efort, că dacă fraierii n-au ce comenta la muncă, s-ar putea, ai dreacului, să se apuce de făcut ceva și asta nu e bine.
 • Le spui fraierilor că s-ar putea să-i atace nepoții lui Baiazid, Attila, Ghinghis Han, Bin Laden și care dreacu o mai fi pe acolo, că trebuie musai să intre într-o alianță armată, le iei armata din țară, să nu cumva să o folosească vreunu’, la păzit infrastructura feroviară și combinatele de furat și de evaziunea fiscală cu produse petroliere și-o trimiți cică la instruire cât mai departe, la unde a înțărcat mutu (nu fotbalistul) iapa , prin Afganistan, Irak, Angola, Bosnia, etc să-l apere pe dracu’ de tac’su. În prealabil le desființezi și diviziile de geniu, alea cu care fraierii au construit Transfăgărășanul, să nu-i încurce cumva pe cei de la Lena Construciones, în cele 24 de luni cât se screm să construiască un amărât de pasaj.

 

 • După ce le-ai făcut fraierilor burta mare de chipsuri, bere și Orice-Cola și-ai obișnuit pițipoance fraierilor că nu mai poa’ să trăiască dacă părul lor „n-are volum”, începi să racolezi forța de muncă și-o aduci la tine în țară unde-o plătești cum se cuvine, și din ăia de high-tech dar și căpșunari. Asta din două motive, ca să scazi presiunea șomajului de pe umerii guvernanților, să nu care cumva să le dea prin gând să facă locuri de muncă și ca să fii sigur că fraierii, dacă vor să deschidă iar vreo uzină, să lucreze doar cu pensionarii, ăia care se încăpățânează să mai trăiască după toate reformele în sănătate sau cu puștanii care au terminat bacalaureatul și care nu știu nici să schimbe vreo siguranță însă manevrează la perfecțiune smarfonu’. Scoate din programa școlară orele de Educație Fizică, Tehnologia Informației, Astronomie dar menținele Religia, Istoria evreilor, Muzica, Istoria Artelor, etc și cât mai multe ore ce nu sunt pe profilul respectiv, astfel încât să știe câte puțin din toate, dar să nu excele la nimic, să fie ușor de manipulat. Ignoră introducerea orelor de Educație Rutieră, Educație Sexuală, lasă-i să se fută în toaletele școlilor, să se filmeze și să se posteze pe internet.
 • Ignori complet (ba chiar le dai și două peste bot) specialiștii care încearcă să-i lămurească pe conducătorii fraierilor că avem o groază  de rezerve pe care toți se fac că nu le văd. Ignori și invențiile românilor sau dacă sunt prea bune, te folosești de ele (vezi Telocitele).
 • Pune-i pe reprezentanții fraierilor să semneze înțelegeri europene că trebuie musai să se transforme în paradisul energiei verzi, pune-i să ridice moriști de vânt peste tot și să plătească toate investițiile astea în timp ce termocentralele și hidrocentralele lor se duc pulii de suflet.

 

 • Dacă le-a mai rămas fraierilor cumva vreo urmă din industria chimică, de-alde Oltchim Rm. Vâlcea, Alro Slatina cumva, bag-o în faliment, ca să fii sigur că țara asta nu mai are nevoie de gaze naturale decât puțin pentru brichetele fumătorilor și cât să se încălzească fraierii iarna.
 • Te faci că faci niște prospecțiuni (aiurea, tu știai de mult ce-i acolo) prin Marea Neagră și afli că poți scoate de acolo la gaze naturale de n-are ce să facă toată România cu ele.
 • Prostești pe proști zicându-le că le pune Dumnezeu mâna în cap și-o să treacă pe la ei o mare conductă, Nabucco, care ar urma să-i aprovizioneze cu gaz natural ieftin (la ce dracu’ le-o mai fi trebuind, nu știu).

 • Liberalizează prețul la gaze pe piața internă (că industrie care să mai profite de chestia asta nu mai există) pentru ca nu cumva să guițe vreun fraier atunci când o să le dai gazele pe piața externă la ce preț vrei tu.
 • Ce să vezi, când începe Exxon să scoată gazu’ din Marea Neagră, țop, o să fie pe-aproape și o conductă să-l trimită în afară, că în România el mai e la fel de util românului precum îi este mortului util un abonament la sala de forță. Și iacătă ce frumos devine România exportatoare de gaze naturale, alea pe care Vladimir Putin al Rusiei, le dădea cam scump vesticilor care o să le ia acum mai ieftin de la niște fraieri!
Noi am ajuns de abia pe la punctul 8,9 …
Anunțuri

2 gânduri despre “Manual de distrugere a României

 1. sunt 2 categorii de oameni ce iubesc tara:

  – cei ce ne conduc, cum ai spus tu
  – cei ce vor sa faca ceva cu adevarat pentru tara, dar nu sunt lasati de rechinii de la conducere! in fiecare partid cunosc oameni capabili, carora li se spune ca va veni si timpul lor, mai tarziu…. au pana in 35-40 de ani…. apoi dupa 10 ani, vor candida ori vor pierde ori va fi greu pentru ei ca trebuie sa cumpere functia si sa si-o mentina, etc. tineretu care-i promovat acu = cotei!

  Apreciază

 2. exista si romani care adora tara asta si n-ar pleca din ea nicicand, nicicum… In marea lor majoritate, sunt tocmai cei care ne conduc, ne justitiaza, etc. si care nu ar fi putut face un asa mare jaf in interes personal sau/si de grup in nicio alta tara din europa . pentru ei, AICI este un „eldorado” , in care legea si-o fac pentru ei si o aplica in aceeasi directie… pentru ca de fapt, asta e marea problema a ceea ce a mai ramas din tara asta , (IN)JUSTITIA! ……….multe de spus, putine mai sunt de facut!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s