În Noul Galați revin cele 2 gropi monument!


Iată că cele 2 gropi monument, sau puncte de atracție turistică, (cred că n-ar trebui să le mai reparăm, ci să ne lăudăm cu ele, la fel cum ar trebui să facem si cu Dunărea când stă să-i ducă pe aia din Valea Orașului în Deltă pe gratis) vor reveni cât de curând în Noul Galați, e drept, probabil, la cererea autorităților, ce trebuie să mai pape bani pe refacerea gropilor.

1. Groapa de la Elice sau Falezo-Gaura a anunțat că-și va face apariția până la sfârșitul lunii iunie, deja a început să taseze o parte din aleea de lângă statuia lui Brătianu, iar cei ce nu știu, se pot trezi înghițiți în orice moment.

2. Groapa de la Ultimul Leu, de pe Str. Prelungirea Brăilei revine și ea, deja făcându-și apariția un pui de-al ei. Evident că autoritățile s-au mulțumit să înfigă o pulă reflectorizantă în curul gropii și să aștepte ca aceasta să se relaxeze ca să poată înghiți și Kaufland-ul, nu numai pula înfiptă de autorități.

Totuși, am sunat și groapa de pe Str. Oltului să o întreb când are de gând să revină, dar aceasta nu a putut fi contactată pentru a ne oferi un răspuns. Voi mai încerca și în zilele următoare. Poate nu îi va fi frică sau rușine să ne spună dacă va mai reveni sau nu, căci la urma urmei, va reveni într-un ORAȘ NOU!

Pozele sunt mai vechi (probabil la prima apariție a gropilor)

Pe Faleză la Galați punct de atracție turistică! Pe Faleză la Galați punct de atracție turistică!

Anunțuri

5 gânduri despre “În Noul Galați revin cele 2 gropi monument!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s