Viitorul Galați = viitorul Oțelului…


Acum câteva minute am citit pe site-ul Dunărea Bătrână o veste șocantă pentru sportul gălățean și anume că echipa Oțelul Galați s-ar muta din vară la Pitești, Voluntari, Mogoșoaia sau Cotroceni și că în locul ei va veni Hagi cu Academia și cu Viitorul Constanța… Mai jos aveți articolul scris de Vlad Drăgan în data de 24.04.2013

        Deşi la club starea de linişte a părut să domnească în ultima lună, totul a fost ca de fiecare dată de la venirea finanţatorului Adamescu doar o aparenţă creată cu migală de anumite persoane. La FC Oţelul se practică în continuare “băgatul sub preş” sau “ascunsul după tufiş”, dar zvonurile din ultima vreme au ajuns până la urmă şi la urechile presei centrale.
Cearta mocnită dintre dintre primarul Marius Stan şi patronul Dan Adamescu poate naşte monştri, mai ales că se tot vorbeşte de apariţia unor hibrizi de genul Oţelul Voluntari sau Viitorul Galaţi. Astfel, fiecare parte ameninţă cu ce poate, iar de pierdut ar avea doar suporterul roş-alb-albastru, care simte cum pământul îi fuge de sub picioare la gândul că echipa sa de suflet nu ar mai exista din vară sau s-ar putea transforma într-un mutant care nu ne poate reprezenta niciodată!
Dacă TNG se gândeşte să mute echipa din Galaţi la Voluntari, Piteşti, Cotroceni sau Mogoşoaia (nici nu mai contează sincer!), primarul Marius Stan ar fi găsit deja calea de a readuce fotbalul la Galaţi. Fostul director general ar fi discutat deja cu Gheorghe Hagi pentru aducerea Academiei acestuia aici, la pachet cu Viitorul Constanţa, fostă Ovidiu, viitoare Galaţi. Zvonul prinde contur dacă ne gândim că Stan nu mai vine la meciurile Oţelului de pe propriul teren, dar a fost prezent în deplasarea de la Constanţa, la meciul cu Viitorul, stând alături de prietenul său Hagi, care are planuri de a muta echipa sa cu tot cu Academie din Constanţa, unde nu este destul de susţinut.
De altfel, Marius Stan pusese ochii şi pe Dunărea pentru aceleaşi scopuri, preşedintele grupării de Liga a II-a, Auraş Braşoveau, declarând recent că Primăria este tot mai apropiată de echipa sa, după scindarea de Oţelul. Ce nu înţelege se pare edilul-şef al urbei noastre, este faptul că suporterii NU VOR altă echipă, ci doar Oţelul pe care îl susţin de zeci de ani şi pe care ar face bine să-l recupereze din ghearele TNG…
Războiul dintre primarul Marius Stan şi “investitorul” adus la sugestia primului, Dan Adamescu, a început la scurt timp după preluarea echipei de către TNG. Patronul a fost acuzat că a golit conturile cluburilor, unde mai erau ceva bani câştigaţi din participarea în Liga Campionilor şi că nu-l interesează soarta fostei campioane a României. TNG a ripostat înlăturând bannerele Primăriei de la stadion, iar acest lucru înseamnă că Oţelul nu va mai primi bani de la bugetul local. Culmea este că în tot timpul cât a condus Oţelul, Marius Stan, acum primar, s-a luptat pentru ca echipa să primească bani de la Consiliul Local, iar acum chiar el îi întoarce spatele.
Din păcate, aceste veşti îngrijorătoare pentru suporterii roş-alb-albaştri nu mai sunt doar invenţii ale presei centrale, Dunărea Bătrănâ primind confirmări chiar de la persoane din interiorul clubului vizavi de subiectul prezentat mai sus.

Auraş Braşoveanu (preşedinte Dunărea Galaţi):“Este adevărată informaţia conform căreia Primăria îşi îndreaptă tot mai des privirea către Dunărea, dar asta nu este o noutate, numai că acum clubul are un proiect social privind promovarea talentelor locale şi beneficiem de o atenţie mai mare din partea Primăriei.”

Paul Peniu (preşedinte Academiei Hagi):„Domnul Stan a fost foarte amabil şi s-a oferit să ne ajute, însă au fost unele probleme între vechea şi noua conducere de la Galaţi şi nu am avut cu cine să mai stăm de vorbă.”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s