SĂ VOTĂM PENTRU GALAȚI!!!!


 APĂSAȚI AICI ȘI APOI VOTAȚI PENTRU JUDEȚUL GALAȚI. MERGEȚI CU MAUSUL PE GALAȚI, APOI APĂSAȚI PE VOTEAZĂ ACEST JUDEȚ!

 

Digi24 pornește, la împlinirea unui an de existență, o campanie de anvergură care atrage atenția asupra unui subiect extrem de important- regionalizarea României.

Timp de 6 luni, într-un demers jurnalistic fără precedent, Digi24 dă un RAPORT DE ȚARĂ, un proiect în care, împreună cu reprezentanți ai autorităților, specialiști și publicul larg, vom face clasamentul județelor țării după criterii profesioniste.

In fiecare zi, de luni până vineri, la orele 09.00, 13.00, 19.00 și 20.00, în cadrul Jurnalelor de știri, vor fi prezentate materiale filmate de reporteri in cele doua județe aflate în vizor.

Vineri, de la ora 19.30, Cosmin Prelipceanu și Sanda Nicola vor dezbate, din reședințele celor două județe competitoare, plusurile și minusurile fiecăruia și vor pleda pentru județul pe care îl reprezintă. De la ora 21.30 până la 22.00 Cosmin Prelipceanu se va afla într-un duplex cu studioul din București în care se va afla analistul politic Emil Hurezeanu.

Digi24 ajunge în toate județele țării, timp de 21 de săptămâni, și caută povești, locuri și oameni, altfel decât apar în statistici reci și declarații fade. În fiecare săptămână 2 județe din țară, vecine, vor fi sub lupa jurnaliștilor și telespectatorilor Digi24. Ne dorim să aflăm cum arată cu adevărat România, comunitățile locale și oamenii pentru care întotdeauna au vorbit alții. Este un demers jurnalistic corect și echidistant, un Raport de țară prezentat telespectatorilor.

Digi24 oferă autorităților locale posibilitatea să aducă cele mai convingătoare argumente artistice care să susțină regiunea în fața telespectatorilor și să-i facă să voteze județul în topul preferințelor. Timp de jumătate de an echipele Digi24 vor ajunge în toate județele țării în încercarea de a descoperi România adevărată, la ea acasă, departe de tumultul declarațiilor politicienilor de la București și aproape de comunitățile locale și oamenii pe care, până acum, nu i-a observat nimeni.

Este un demers jurnalistic la finele căruia ne dorim ca românii să audă despre regionalizarea țării și să afle care sunt locurile cele mai bogate și cele mai sărace din România.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s