Cine vine primu? Extraterestrul, ultraterestrul sau intraterestrul?


Întrebarea cea mare este: Ce au vrut să anunțe mayașii prin „Sfârșitul Lumii”???

Prognoza meteo

Din teoriile vehiculate cum că vom fi loviți de un asteroid, de Planeta Nibiru, ori erupții vulcanice, cutremure și tsunami, schimbarea polilor magnetici ai Terrei, războaie nucleare intergalactice, întâlniri sau invazii extraterestre sau alte cataclisme, cele mai plauzibile 2 posibilități sunt cele cu invazia/întâlnirea extraterestră sau războaie intergalactice din care noi putem ieși victime fără să participăm sau noi putem fi agresați și violați.

Pe cine vedem primii? Extra,/intra/ultra-tereștrii?

Dacă despre extratereștrii ne-am lămurit și știm clar că EXTRATERESTRU = ORICE VIETATE DIN AFARA PLANETEI PĂMÂNT, INDIFERENT CĂ ESTE MAI EVOLUATĂ SAU NU DECÂT RASA UMANĂ SE NUMEȘTE EXTRATERESTRU. VINE DIN AFARA TERREI, SAU DESCOPERIT ÎNAFARA TERREI (MICROBI, BACTERII, PLANTE, ANIMALE, CIVILIZAȚII, ETC), acum vreau să vă lămuresc cu privire la celelalte 2 posibilități: intratereștrii și ultratereștrii.

Intratereștrii și teoria „Pământului Gol”:

Teoria Pământului Gol în Interior oferă o alternativă la ceea ce a stabilit ştiinţa (geologie – geofizică). Ca multe alte idei ce se abat de la “normalitate”, şi aceasta a fost luată în derâdere. Din respect pentru ştiinţa vecină Geografiei (anume Geologia), trebuie specificat faptul că o analiză a acestei teorii ar fi fost facută mult mai bine de un geolog (care studiază Pământul cu tot ce se află în interiorul său). “Pământul este gol în interior din mai multe motive.
Unul dintre principalele motive este acela că iniţial s-a format din materie aflată în mişcarea de rotaţie în raport cu un centru instantaneu de rotaţie (actualul centru virtual), materie menţinută într-un echilibru permanent dintre două forţe principale prezente în univers, forţe ce se interpătrund şi se condiţionează reciproc. Prima forţă principală este forţa de atracţie universală dintre două corpuri, cunoscută prin legile fizicii. A doua forţă principală şi de sens contrar, deci care se opune forţei de atracţie dintre două corpuri, este forţa centrifugă. Aceasta este pretutindeni permanentă în univers, când un corp de natură materială se roteşte în raport cu un centru instantaneu de rotaţie ca punct aparent fix în raport cu materia ce se roteşte în jurul său. Altfel spus, pentru realizarea unui echilibru perfect a materiei aflată în mişcare, chiar dacă la început mişcarea unui grup material este în linie dreaptă prin interacţiuni şi ciocniri tangenţiale, prima forţă, ca forţă de atracţie universală dintre două corpuri, va fi contracarată în mod natural prin grupare şi apariţia mişcării de rotaţie condiţionată de cea de-a două mare forţă ce intervine în menţinerea echilibrului în natură, care are sensul contrar, materia fiind menţinută astfel într-un echilibru permanent atât la scară mică cât şi la scară cosmică. Raţionând astfel, a presupune că Pământul nu este gol la interior ar însemna practic să acceptăm în mod iraţional că el nu se află în mişcare de rotaţie ceea ce este o absurditate bineînţeles. Teoria Pământului Gol presupune existenţa doar a scoarţei terestre în interiorul căreea se află un gol. Perete planetar ar prezenta la cei doi poli şi in diferite puncte ale Pământului intrări largi sau mai înguste spre Interior. Asadar, Pământul ar avea nu numai o suprafaţă exterioară, ci şi una interioară, pe care ar trăi o civilizaţie intraterestră. Se încearcă dovedirea acestei ipoteze prin diferite metode (imagini din satelit, filme, argumente mai mult sau mai puţin ştiinţifice, mărturii ale unor exploratori etc).

Pentru mai multe detalii puteți urmări (în Engleză):

1.  Hollowplanet.blogspot.com

2. Ourhollowearth.com

3. Wikipedia.org

De asemenea, susţinătorii ideii de Pământ Gol şi a comunicării exteriorului cu interiorul prin cele două deschideri polare îşi pun adesea numeroase întrebări:

1. Se poate dovedi că vreun explorator a atins aşa-numiţii poli Nord sau Sud?
2. Dacă nu există paralela dincolo de latitudinea 86 (grade), atunci cum poate cineva să ajungă la pol (care se află teoretic la latitudinea de 90 grade)?
3. De ce vânturile nordice sunt din ce in ce mai calde pe măsură ce se avansează în Arctica?
4. De ce, dincolo de latitudinea 83 grade nord, există mare deschisă (dezgheţată) şi curenţi calzi de aer?
5. Odată atinsă paralela 82, de ce acul busolei devine brusc agitat şi inutil?
6. De ce curenţii calzi de aer menţionaţi anterior aduc mai mult praf decât orice alt curent similar de pe Pământ?
7. Dacă nu există râuri care curg din interiorul planetei spre a se vărsa în oceanul arctic, de ce la poli există atâtea aisberguri formate din apă dulce?
8. Care este explicaţia faptului că în aceste blocuri de gheaţă şi în apă se găsesc seminţe şi plante tropicale?
9. De ce milioane de păsări şi animale migratoare se indreaptă spre nord, dincolo de cercul polar, în timpul iernii?
10. De ce vântul care vine dinspre nordul extrem aduce cu el mai mult polen şi petale de flori decât o face orice alt curent de aer de pe Pământ?
11. De ce acest polen adus de vânt colorează vizibil straturile de zăpadă pe suprafeţe întinse?

Legendele despre existența intratereștrilor sunt o mulțime:

Multe popoare păstrează ȋncă în folclor legende despre fiinţe din interiorul Pământului, aşa cum este cazul marilor insule paradisiace din nord prezente în obiceiurile populare scandinave, sau al poveştilor despre elfi, troli, pitici şi giganţi din folclorul Rusiei şi al eschimoşilor. Toate astea ne arată faptul că ideea unui Pământ gol nu este deloc nouă. În anul 1909, ghizii eschmoşi folosiţi de amiralul Peary în expediţia sa credeau că scopul călătoriei era descoperirea „marelui popor” din nord, din care ei s-au format. Cele mai recente expediţii care au mers până dincolo de polii magnetici şi care au fost date publicităţii au fost conduse de amiralul Richard E. Byrd (din Marina SUA) în 1947 şi 1956. Ca şi celelalte expediţii conduse de Byrd (din anii 1930), acestea au rămas învăluite în mister. În jurnalul de bord şi înregistrările radio de comunicare cu echipa sa, amiralul Byrd declara în 1947 că a ajuns într-o altă lume, aflată dincolo de polul nord geografic. In timpul expediţiei din Antarctica din 1956, s-a declarat la diverse posturi de radio din SUA că „pe 13 ianuarie, câţiva membri ai echipei americane au realizat un zbor de 4320 km de la baza McMurdo Sound (aflată la 640 km vest de Polul Sud şi au survolat o zonă aflată la 3680 km dincolo de pol”. Iar pe 13 martie 1956, Byrd declara public că „această expediţie a descoperit un nou tărâm”. Mulţi americani işi amintesc cu emoţie declaraţiile de presă de după expediţiile amiralului Byrd. Încoronat ca cel mai mare explorator al lumii, declaraţiile lui Byrd despre noul tărâm au trezit un mare interes general. Dar, la fel de repede, orice informaţie despre Byrd a dispărut. La radio nu se mai făcea niciun fel de comentariu, aşa încât, la scurt timp, subiectul a dispărut din atenţia publicului. Oare amiralul Byrd chiar descoperise un nou tărâm? Un tărâm care să confirme o altă viziune asupra planetei decât cea oficială?

Rene Guenon aminteşte în scrierile sale de un mit în care se afirma că, în urma unui cataclism planetar, ultimii reprezentanţi ai unei civilizatii avansate, dezvoltată pe teritoriul ocupat de actualul Podiş Gobi, s-au refugiat într-un imens sistem de caverne săpat în profunzimile lanţului himalayan. Acolo, ei s-au separat în două grupuri, fiecare stabilindu-şi un centru material şi spiritual propriu: în Agartha se afla Cetatea binelui, a contemplării şi neamestecului în evoluţia lumii de la suprafaţă şi în Shambhala, Cetatea puterii. Membrii ei îşi concentrează eforturile în direcţia dirijării şi grăbirii omenirii spre Apocalipsă. Alte interpretări consideră Agartha ca fiind de origine budistă; ele se referă la o lume subterană cu milioane de locuitori şi multe oraşe, toate aflate sub dominaţia supremă a Capitalei lumii subterane, Shambhala, unde locuieşte conducătorul absolut, cunoscut în Orient ca Regele Lumii. Se crede, de asemenea, că o reţea de tunele secrete leagă lumea subterană de Tibet, similar camerelor secrete de la baza Piramidei din Gizeh ce duc spre adâncuri. Cronicile chineze descriu misiuni ale unor ambasadori trimişi de împăraţi ai Imperiului celest la spiritele munţilor. Conform acestora, teritoriul lor coincide cu zona indicată pe hărţile tibetane, Kanjur şi Tanjur, pentru regatul ascuns, denumit de acestea Shambhala, iar spaţiile aflate în acea regiune, la mare adâncime sub scoarţa terestră, ar fi populate de urmaşii supravieţuitorilor celor două continente scufundate cândva în Atlantic şi Pacific, Atlantida si Mu.”

Un român susține că a primit informații de la intratereștrii din România:

peste tot pe Terra unde sunt munți, există civilizații subterane. Munții sunt cupolele energetice formate de noi, atunci când ne-am construit locașurile, orașele, cetățile, templele. Defapt, am dat pământul la o parte prin diverse tehnici, pentru a ne face loc. Adâncurile Mărilor și Oceanelor s-au format după scufundarea cupolelor, iar civilizațiile existente în vechea formă, s-au adaptat condițiilor impuse de mediu, însă altele au rămas neschimbate. Sub România există 3 civilizații de bază, care curând se vor face cunoscute. Multe construcții subterane vor ieși la suprafață. Stați  in voi, priviți doar cu inima și veți simți că totul se desfășoară precum Bătrânii au dorit. „

Aceasta este revelația avută de român în timp ce medita. Cât despre lanțurile muntoase din România, câteva detalii:

Acum, să trecem la a 2-a posibilitate de tereștrii: Ultratereștrii

Ultratereștrii sunt ființe care trăiesc în aceeași realitate cu noi, dar pe alte frecvențe. Este o teorie foarte greu de probat, ca de exemplu pe frecvența noastră vedem pământul cum este el, cu orașe, sate, munți și ape, iar pe alte frecvențe pot fi doar munți unde sunt ape și invers. Teoria ultratereștrilor a plecat de la aparițiile fantomatice gen Iele, Spiriduși, etc.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s