Realitatea TV despre Durbacă (Dosar de candidat)


EUGEN DURBACĂ

Un monstru sacru al politicii noastre, relativ necunoscut la Bucureşti dar rechin mare în apele dulci ale Galaţiului- aşa ar suna o decriere metaforică a lui Eugen Durbacă, porecla lui este însă şi mai metaforică- este numit GIANI DUNGĂ.

Baronul de la Galaţi a activat în Partidul Comunist Român, a fost primar al oraşului timp de 8 ani, apoi preşedinte al Consiliului Judeţean, a schimbat partidele ca pe ciorapi, astfel că anul acesta a trecut intempestiv la PRM-ul lui Vadim Tudor plecând din Partidul Conservator al lui Felix Voiculescu.

Iniţial a mai trecut fictiv pe la UNPR-ul lui Oprea şi a cochetat cu PPDD-ul lui Diaconescu.

A jurat că se va lupta pentru primăria Galaţiului, ca un gospodar ce este,însă, chiar înainte de alegerile locale din iunie, Durbacă s-a sucit la 180 de grade şi a revenit în sânul USL (tot ca şef al conservatorilor), pentru a-l susţine pe liberalul Marius Stan în alegerile pentru primăria Galaţi, acesta a şi ieşit primar iar Durbacă acum se visează senator la Galaţi din partea USL.

Observăm cu atenţie apetenţa acestui distins domn pentru ciolan, indiferent de conjunctură şi timpuri omul vrea să se aleagă undeva, dacă nu primar, macar preşedinte de Consiliu Judeţean, dacă nu şef de partid măcar senator sau invers- nu mai contează ce şi cum, din parte cui şi mai ales pentru cine- ciolanul este sfânt şi trebuie să-l vânezi cu perseverenţă.

Familia sa este implicată în cel mai mare scandal de corupţie cu iz imobiliar de la Galaţi- afacerea AVIASAN, unde 40 de hectare de teren s-a evaporat de la o companie de stat şi a ajuns prin acte false în mâna unor şmecheri locali, printre care şi ginerele lui Durbacă.

În dosar este implicat şi celebrul deputat- fugar Boldea, apropiat al familiei Durbacă, acelaşi Boldea fiind avocatul fiului lui Durbacă într-un dosar ăn care poliţiştii au confiscat 18 kilograme de bijuterii de la Durbacă- junior.

Acesta deţine proprietăţi impresionante în Galaţi, o fabrică de procesat peşte şi o fermă de sturioni.  Încrengătura de interese transpartinice de la Galaţi este ameţitoare- acelaşi Boldea având o perioadă relaţii bune şi cu liderul PDL local Mircea Toader, apropiat al preşedintelui Băsescu.

Anunțuri

2 gânduri despre “Realitatea TV despre Durbacă (Dosar de candidat)

  1. SALUT.SINCER ,I-MI PASA DE GALATI DAR NU STIU CU CINE VOI VOTA.VOI MERGE LA VOT DAR NU VOI VOTA NICI UN CANDIDAT.VIATA MEA NU S-A SCHIMBAT CU NIMIC IN BINE IN ULTIMA PERIOADA.TRAIESC IN ACELASI ORAS MURDAR ,DE CAND MA STIU,41 ANI,IN CARE DERBEDEII FAC LAGEA ,ORAS SI JUDET , PENTRU CARE POLITICIENII TRIMISI IN PARLAMENT NU AU FACUT NIMIC.ORAS, UNDE LA PRIMARIE A VENIT UN OM CARE NE-A PROMIS ‘UN STADION NOU SI UN MALL NOU’PE CARE SPUNE DUMNEALUI GALATENII LE MERITA.SA CUMPERE EL SANATOS DIN MALLUL RESPECTIV ,CA DACA SE INCHDE COMBINATUL NU STIU CE-AM MAI PUTEA FACE IN GALATIUL ASTA.DOMNULE PRIMAR VIATA FAMILIEI MELE NU VA FI ROZA CU STADIONUL SI MALLUL DUMITALE

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s