Știați că….


1. Eugen Durbacă, fost primar al municipiului Galați între 1992-2000 a fost și senator între 1996 și 2000?

2. Eugen Durbacă, fost comunist, doreste să candideze în colegiul 4 senatorial din Galați unde va fi distrus?

3. Eugen Durbacă, dacă va ajunge în Parlament, va îmbătrâni media parlamentarilor, deoarece are 69 de ani?

4. Eugen Durbacă, în timpul mandatelor a distrus fața orașului prin acordarea de autorizații pentru ridicarea garajelor?

5. Eugen Durbacă, are un arici în buzunar?

6. Eugen Durbacă a schimbat fața orașului, ridicând benzinării și clădirile lui de birouri? Cea mai nemernică fază a fost implicarea indirectă a lui în incendierea clădirii istorice de la intersecția străzilor Traian cu Brăilei și Prelungirea Traian, pe motiv că bloca vederea către clădirea lui nou ridicată?

7. Eugen Durbacă este implicat în dosarul AVIASAN prin care familia lui, în timpul mandatului de președinte al C.J. a pus mâna pe terenul Bazei Aeriene „Pegas”, cu ajutorul avocatului aflat la închisoare, Mihail Boldea?

8. Eugen Durbacă a schimbat bordurile bune din granit ce și acum țin, dovada fiind că încă mai sunt în anumite zone ale orașului, cu borduri de calitate inferioară ce necesită schimbarea la 3-4 ani?

9. Eugen Durbacă a vândut vasul Libertatea?

10. Eugen Durbacă visează ca, alături de Iliescu și Voiculescu să se numere printre cei 3 faraoni bătrâni ce vor piramide în Parlament…?

11. Eugen Durbacă are porecla Johny Dungă, deoarece la fiecare 4 ani vopsea străzile cu var pentru a lua ochii oamenilor?

12. Eugen Durbacă a intrat în istoria orașului drept inventatorul transportului cu maxi-taxi la Galați, încurajând evaziunea fiscală și transportul necivilizat?

13. Eugen Durbacă sprijina politic și se zbate pentru incompetenți care sunt abonati la banul public al gălățenilor, ce este redirecționat la PC de către incompetenții ce sunt numiți directori la deconcentrate?

14. Eugen Durbacă a sistat furnizarea apei de Vrancea în 80% din oraș pentru a da acea apă la fabrica de Coca-Cola?

15. Eugen Durbacă a fost cel care a inițiat proiectul Cimitirul Sfântul Lazăr, distrugând marea pădure ce proteja orașul de Poluarea Combinatului?

16. Eugen Durbacă este un traseist politic, fiind pe la mai multe partide: PCR, FSN, PDSR, ApR, PC?

17. Eugen Durbacă a dat 60 de apartamente sociale  unor judecători, medici şi ofiţeri „defavorizaţi”, la prețuri ridicole?

18. Eugen Durbacă a coordonat la alegerile locale din 2008 o fraudă electorală masivă, fiind acuzat de membrii PD-L, PSD și PNL, el motivând că defapt este victimă, deoarece știa că-i primul în sondaje?
ÎL MAI VOTAȚI PE DURBACĂ?

Anunțuri

4 gânduri despre “Știați că….

  1. daca tot esti asa de smecher si de fanatic pentru durbaca, zi-mi si mie ce lucruri bune a facut durbaca, in timp ce era primar, senator, presedinte al consiliului, etc… si vezi ca amenintarile se pedepsesc conform legii. ai grija.

    Apreciază

  2. amenintari… doare adevarul??? chiar toti sunteti in slujba unui om care nu isi vede decat interesul propriu ????? asta doar in visele lui sa iasa parlamentar …. intr-un colegiu unde candideaza Nicusor Ciumacenco si Aurel Stancu…..

    Apreciază

  3. bagami-as pula in mata de troglodit sa vezi ce bataie iti fut cand pun mana pe tine ….nu vrei sa te astamperi tii mortzis sa iti umflu ochii in tine !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s