Țiganii fură, Poliția Locală Galați trece!


Ce credeți că se întâmplă cu agenții PLG? După ce că 99% sunt retardați și nu merită să îmbrace uniforma de Polițist al României, cu însemnele noastre, sunt și lași. Acum 2 zile, pe strada Culturii, mai precis colț cu Domnească, țiganii furau cărămizi dintr-un imobil istoric proaspăt distrus, pentru terenul valoros!!! După ce am vorbit cu un polițist pe care l-am găsit tocmai la Parcul Eminescu, acelasta binevoitor m-a îndrumat în parcarea de la Modern, către un alt echipaj care era responsabil pentru zona respectivă. Surpriză, când am găsit echipajul, 1 era la cafea, altul cred că asculta meciul prin stația poliției :)), căci altceva nu făcea. După ce le-am povestit și i-am rugat să intervină, aceștia au răspuns simplu, râzând:

SUNT CĂRĂMIZI ȘI SUNT ȚIGANI, LASĂ-I SĂ FURE! CE SĂ LE FACEM?

 

Păi cu asemenea specimene nu mai are rost să ne întrebăm de ce suntem bătuți, jefuiți, violați în cur, pizdă sau urechi de către infractori, chiar și în miezul zilei.

 

Și aici mai jos, aveți exemplare de polițiști locali din Galați: cel din dreapta de exemplu este foarte ager, vigilent, sprinten, vioi și chiar jucăuș cu cuvintele atunci când vorbește despre vreo inițiativă a șefului de la PLG sau când face căcatu praf și trebuie să se eschiveze!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s