Suporterii Oțelului au realizat că Stan a practicat tactica zăhărelului


Iată primele atacuri la adresa lui Marius Stan, primarul, din partea celor care l-au susținut până în pânzele albe. Suporterii păcăliți de titlul fals pe care Oțelul Galați l-a luat cu ajutorul sforilor trase de Marius Stan, pentru banii din Liga Campionilor, candidatura la Primăria Galați și iată acum, monopolul lui Stan, primarul peste Galați, împreună cu incompetenții din USL …. Defapt doar ACD-ul, că PSD-ul este măturat de prin administrație sau i se dă tot mai puține atribuții. Vedeți cazul viceprimarului Florin Popa, care este invizibil. Mănâncă bani dar nu-l mai vede nimeni. Singurii activi pentru imagine sunt Radu Cosca și Stan Marius….

Motivul atacului reprezintă zăhărelul cu situația la club, unde finanțarea viitoare este sub semnul întrebării. Mai jos articolul complet de pe site-ul celor de la Oțelul Galați.

Pasivitatea de care da dovada in ultimul timp primarul Marius Stan, omul in care  toata suflarea galateana si-a pus speranta ca va rezolva problema echipei Otelul Galati a  inceput sa deramjeze foarte tare. Pe langa discutiile de pe site-uri, suporterii  Otelului au inceput sa se manifeste contra lui Stan si pe stadion, acolo unde il  doare cel mai tare. Suporterii grupati la Peluza Sud sunt primii care  reactioneaza in mod organizat impotriva delasarii fostului director general al  Otelului. Astfel la meciul contra CFR-ului a fost afisat un banner pe care se  putea citi: “ Alo, dom’ primar, suntem noi suporterii umiliti. Cu privatizarea  cat vom mai fi mintiti?”
Mesajul e cat se poate  de clar, si pare doar inceputul. Marius Stan trebuie sa vina in fata oamenilor  ce l-au sustinut sis a explice totul foarte clar. Faptul ca la fiecare interviu  spunea ca mai sunt 2-3 saptamani pana la privatizare, iar aceste saptamani s-au  transformat intr-un an si ceva il face pe Stan sa piarda in fiecare zi din  capitalul de incredere avut. E o rusine ceea ce se intampla la noi si incet,  incet cautand vinovatii, suporterii se vor intoarce impotriva lui Stan.

Intra pe cea mai tare comunitate a suporterilor otelari: http://fcotelulgalati.info/alo-dom-primar.html#ixzz23eNPOMzL

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s