5 tramvaie ZGT 6 „noi la mâna a doua” aduse la Galați, de la Rotterdam


Iată că Nicușor Ciumacenco, și-a dus la bun sfârșit încă un proiect din timpul în care era vice-primar și anume, aducerea a 12 tramvaie din Rotterdam, pentru Galați. Tramvaiele sunt la mâna a 2-a, o soluție de rezervă până ce toată linia de tramvai din Galați, va fi adusă la standarde europene, moment în care se vor achiziționa tramvaie nou-nouțe ca cele din marile metropole ale Europei, precum Budapesta, Paris, Madrid sau Berlin. Mai jos aveți un filmuleț cu tramvaiele în timpul descărcării, realizat de AmiralulAOV.

Anunțuri

4 gânduri despre “5 tramvaie ZGT 6 „noi la mâna a doua” aduse la Galați, de la Rotterdam

 1. pai ce crezi…. astea sunt donate de olandezii din rotterdam. galatiul a platit transportul. sunt fabricate prin anii 90 si ultimele 12 care au functionat pana acum in Rotterdam, ni s-au alaturat aici. rebuturile de fapt nu fac zgomot indiferent de cat de vechi sunt. linia e cea cu probleme. daca schimbi terasament, fundatie, linie, pui cauciuc pentru estomparea sunetului vei vedea ca si cu tramvaie vechi de 100 de ani, mergi de parca esti in cel mai modern tramvai din univers. am vazut la praga asemenea grozavie, unde rablele nu scoteau niciun sunet, dar nici sinele nu produceau trepidatii! iar in ceea ce priveste pe cei ce se ocupa de transurb, raspunsul il poti citi prin presa, pe blogul meu, etc… 90% din transurb sunt incompetenti!

  Apreciază

 2. hmm! cat costa rebuturile astea? sunt niste gunoaie care alti le da si le luati voi care sunteti la carma orasului dar cel care spui ca te ocupi de asa ceva, cati ani de zile sunt de cand avem gunoaie de astea?

  Apreciază

 3. pai daca nu v-ati dat seama. ciumacenco a fost cel care a inceput refacerea liniilor de tramvai si in cativa ani, ne puteam lauda cu tramvai superbe…. cele de la cluj sunt porcarii…. skoda amarate…

  Apreciază

 4. Suntem vai de noi, clujenii aduc super tramvaie si noi luam gunoaiele olandezilor. Nu are legatura cu Ciumacenco acest comentariu ci cu modul in care noi galatenii alegem sa stam in genunchi.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s