Galațiul e al nostru!


Tineri ai Galațiului, nemultumiți de ce a ieșit în 11 iunie la alegeri, vă propun să ne facem un grup politic puternic, o luăm de la 0, învățăm fiecare de la fiecare: politică, administrație, studenție, familie, organizare, etc și ne batem peste 4 ani cu dinozaurii politici la Primăria Municipiului Galați, să redăm orașul gălățenilo! Sunteți de acord ca în acești 4 ani trebuie să ne construim imaginea, să ieșim la suprafață, să dovedim că NE PASĂ DE GALAȚI, NE PASĂ DE GĂLĂȚENI și vrem CE-I MAI BUN PENTRU ORAȘUL NOSTRU! Cei din USL, mizează pe o dezbinare, pe o reîntoarce a independenților, pe o manipulare timp de 4 ani cu mici și bere la stadioane și mall-uri, haideți să le dovedim că tinerii au coloană vertebrală și ca nu sunt cioclingari după funcții, voturi și interese proprii!

De 22 de ani orașul este condus de Dan Nica, Victor Paul Dobre, Eugen Durbacă, Nicolae Rainea, Florin Popa, Eugen Găvan ș.a.m.d., care ne-au făcut să ajungem pe marginea prăpastiei! Punctul culminant a fost pe 11 iunie, când s-a alăturat conducerii Marius Stan, primar impus de USL prin Crin Antonescu, nu dorit de gălățeni!

 

REȚINEȚI: Gălățenii ne respectă pentru oamenii care suntem nu pentru funcțiile pe care le avem!

 

MIE ÎMI PASĂ DE GALAȚI! VOUĂ?

 

Anunțuri

5 gânduri despre “Galațiul e al nostru!

  1. Vrei sa il intrebi te rog pe Rainea ce cauta cu Ciumacenco si Porumboiu? AI sa afli multe chestii interesante. Sunt deacord ca Rainea e o lichea, insa nu singura.

    Apreciază

  2. de astia 2 m-am luat in mai multe postari. e drept, de rainea mai putin, dar oricum nu are ce sa caute acolo ….. gata, a fost destul in consiliu…. ne trebuiau tineri pentru galati, nu oameni de peste 70 de ani!!!

    Apreciază

  3. Ma tot uit pe postarile tale si nu prea vad sa fi spus ceva de Rainea sau Popa atat timp cat ai fost in acelasi partid cu ei. Ma indrumi te rog spre postarea pe care o caut?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s