USL-iști, tre’ să aflați, la Galați sunteți trădați!


La Galați se întâmplă lucruri trăznite! Dacă în toată țara bătălia este între USL și APP iar PPDD a devenit partidul de mijloc, iată că la Galați, USL și APP au făcut alianță pentru candidatul la primăria municipiului.

Cauza??

Cauza este simplă, candidatul iepure electoral, pe nume Marius Necula, care candidează că nu are ce face și promite gălățenilor apă potabilă gratuită, de parcă el este Omul-Apă din Omul Păianjen, se va întoarce-n PSD, după alegeri, deoarece această mutare se pregătește demult. Aici dovedim faptul că la Galați PSD-ul nu se deosebește cu nimic de PDL și că oamenii buni din ambele partide sunt dați afară sau ținuți în umbră.

Desfășurarea acțiunii:

USL-ul nu se sfiește să-l atace public pe Nicușor Ciumacenco, iar APP-ul, prin candidatul Marius Necula, să-i dea o limbă-n cur lui Marius Stan, căci sunt prieteni.

Cine este adversarul USL-ului Galați?

Așa cum zicea și Cezar Amariei, în emisiunea Punctual de la RTV Galați, USL-ul a uitat brusc că se luptă cu APP-ul la nivel național și pe plan local, la Galați se luptă cu independentul Nicușor Ciumacenco. Le este frică brusc de un independent, decât de temuții din PDL-UNPR care strâng împreună aproximativ 15%.

VĂ RUGĂM SĂ NE SCUZAȚI, VREȚI SĂ NE-ANESTEZIAȚI!?

Bătaia de joc la Galați continuă, evident cu permutările dintre partide, cumetrii, lingătorii și grade de rudenie. Cum la nivel național, PDL-iștii trec la USL, de regulă la PNL, căci e mai apropiat ciolanul galben, decât cel roșu, iată că și la Galați se urmăresc aceleași interese. Mutările de directori, șefuți de companie și labagii notorii continuă, iar decăderea orașului simbol al independenței industriale față de URSS, se accentuează.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s