Demisia din PSD!


Am plecat astăzi din PSD, după 5 ani de acțiuni frumoase, împreună cu o echipă formată din 2006, cu membri apropiați, ca o familie.

DE CE AM INTRAT ÎN PSD?

Am intrat în 2007 în PSD, de dragul primarului Dumitru Nicolae, din respect pentru el și din respect pentru ceea ce înseamnă doctrina social-democrată. Am găsit în partid mulți membri, cu calități excepționale, cu minți sclipitoare, care au format TSD Galați și care au ținut aproape unii de alții, prin Liga Elevilor și Liga Studenților.

RESPECT NICUȘOR CIUMACENCO ȘI DUMITRU NICOLAE!

Am spus mai sus că am intrat de dragul primarului în PSD. Motivul este simplu, Dumitru Nicolae m-a ajutat să rezolv problemele cu subsolul blocului și cu acoperișul, dând bani chiar și din buzunarul lui pentru a nu îmi mai ploua în casă. Tot în 2006 l-am cunoscut și pe Nicușor Ciumacenco, care m-a ajutat cu diverse acțiuni și diverse probleme ale orașului și cetățenilor.

TSD GALAȚI CLĂDIT DIN 2006, DISTRUS ÎN 2 ZILE!

Din Dragoste de TSD, „cei 3 mari”, Nica, Popa, Saghian și „ceata linge 1, oftează 2”, le-au închis ușa sediului PSD dela Romarta Veche, în nas tinerilor. Nu au nevoie de noi, ne-au înjurat, și-au bătut joc de noi, ne-au făcut gândaci, mercenari, leneși, exact cei care stau pe scaunele confortabile, pentru ultimii câțiva ani.

PESTE 150 DE DEMISII DIN PSD!

Adevărata organizație TSD Galați, a plecat din PSD. Acum este o organizație formată din lingăi de partid, băieți de bani gata care nu știu pe unde este sediul, dar se visează consilieri și directorași, etc. Astăzi peste 150 de demisii au fost depuse la sediul partidului care va fi îngropat peste maxim 2 luni, din cauza câtorva care confundă Galațiul, PSD-ul și Gălățenii cu domeniul feudal și cu sclavii care muncesc pământul.

POPA „DON JUAN”, CUBASA „APATERM 800”, Ionescu „ECOSAL”, ș.a.m.d. călăii TSD-PSD!

Acești 3 oameni au distrus PSD-TSD Galați. L-au înmormântat în avans, dând funcțiile importante la PNL. Au dat afară toți oamenii cu calități care nu erau pupincuriști (Apetrăchioaiei, Lupu, Ciumacenco, etc)

Popa = Don Juan-ul licitațiilor

Cubasa Apaterm 800 = știm cu toții că domnia sa și-a dat o primă de 800.000.000 de lei vechi apoi a falimentat APATERM-ul…

DE CE AM PLECAT DIN PSD?

 Pentru că la Galați PSD-ul nu mai este un partid de stânga, nu mai este pentru cetățeni, ci este un partid care sprijină doar bogații și interesele proprii. Noi muncitori pe domeniul feudal al PSD-eilor cu interese obscure. Țin în continuare cu PSD-ul, pentru că noi facem partidul și nu partidul pe noi, dar când văd atâta hoție și minciună nu pot să stau lângă ei.

Principalul motiv, totuși, pentru care am plecat din PSD, este cel că interesele a 3 oameni au distrus PSD-ul, odată cu anunțarea candidaturii lui Marius Stan la primărie și forțarea membrilor de a-l susține pe Stan și pe Bacalbașa la Consiliul Județean. Mazilirea lui Ciumacenco și a lui Chebac arată că acești doi oameni care nu pupau funduri de partid nu au ce căuta și că, în conducerea PSD Galați sunt niște căpușe, cu excepția primarului. 

VOI REVENI IN PSD!

Când se vor liniști lucrurile și când PSD-iștii vor realiza că au greșit, voi reveni în PSD pentru a reface adevărata doctrină social-democrată și pentru a ajuta clasa muncitorească!

MIE ÎMI PASĂ DE GALAȚI! LOR NU!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s