PSD GALAȚI : 1990 – 2012


A început sfârșitul pentru PSD Galați!

Excluderea membrilor loiali PSD-ului, loiali doctrinei social-democrate, care sprijină omul de rând, muncitorul, clasa de mijloc, cea care susține societatea umană, a marcat astfel începutul sfârșitului. 3 consilieri locali, viceprimarul Nicușor Ciumacenco și mai mulți membri din TSD Galați au fost avertizați și mai apoi excluși, pe motiv că nu s-au lăsat cumpărați sau mai bine zis vânduți de protocolul USL.

Din ce cauză este începutul sfârșitului?

Cauza este cât se poate de evidentă: primăria pusă în brațele PNL-ului, ar însemna excluderea PSD-iștilor din orice funcție importantă, sau mai precis din funcția de director al orașului, deținută în prezent de Florin Popa. Sediul de la Romarta Veche, va deveni istorie, primarul Dumitru Nicolae se retrage, tinerii din PSD au fost dați afară, înjurați, făcuți mercenari, puținii care au rămas sunt îndoctrinați și nu au nicio putere de decizie, etc.

Cine  a rămas în PSD?

Doar cei de bani gata, împreună cu sclavii lor, turnătorii de partid, lingăii și cei cărora le este frică de cei 3 mari ai PSD-ului. Personal, îmi pare rău de tinerii care nu sunt de bani gata și care îi slugăresc pe ceilalți, fiind momiți cu câteva funcții amărâte prin diferite birouri și structuri tinerești.

Ușa cortului, sau mai bine zis a grajdului s-a mutat la PSD Galați!

Spun asta, deoarece acum ceva timp, indivizi precum Cubasa sau Enache l-au înjurat pe primar, ca la ușa cortului, uitând de bunele maniere. Tinerii Social-Democrați au fost făcuți mercenari, trădători, leneși, etc. Viceprimarul a fost trimis și el de unde a venit, iar lecții de democrație au venit din partea celor ce ani de zile și-au bătut joc de populație (APATERM, Teatrul Liric, ECOSAL, etc).

„Cei 3 mari” (Popa, Saghian și Nica) au rezervat peste 2 luni loc sub Viaduct!

PSD Galați, se va numi în curând PSD Viaduct-Galați. După ce liberalii vor pune mâna pe toate cheile Galaților, trandafirii se vor ofili și vor trebui să-și găsească loc prin mlaștina de sub Viaductul Combinatului.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s