Yahoo Messenger cel nou cu o funcție interesantă


Am decis să vorbesc puțin de ultimul YMess scos pe piață acum ceva timp, pentru că mi s-a părut foarte interesantă o funcție. Aceea de print-screen (pozare a ecranului), direct din fereastra convorbirii, astfel fiindu-ne ușor să le arătăm direct celor cu care vorbim, ce vorbim, poze, frânturi din ecran, etc. Dacă dorim să dăm lista sau id-uri, de ajuns să facem un click pe pictograma Snapshot ce are opțiunea de a include fereastra convorbirii sau de a o minimiza, astfel încât să putem selecta ceea ce dorim.

 După cum vedeți și această fotografie a fost făcută cu funcția Snapshot care este ultima. Ordinea de la stânga la dreapta este: Zâmbicii, Animațiile, Formatarea textului, Buzz-ul, Trimiterea de fișiere și Snapshot.

 O altă chestie super la YM este multitudinea de zâmbici cu care putem exprima aproape orice. Totuși la acest capitol Windows Live Mess il depășește pe Yahoo prin grafica zâmbicilor și opțiunea de a crea tu însuți zâmbici din pozele tale la dimensiuni miniaturale. YM actual oferă 3 pagini de zâmbici.

 Altă funcție mai veche este aplicația Yahoo Zinc Share prin care cei ce vorbesc pot viziona împreună filme/clipuri în mod instant în fereastra de convorbire. Un mic neajuns al aplicației este că atunci când cineva trimite un alt link în convorbire sau pune pauză ori derulează /dă drumu filmului acțiunea se petrece la ambele calculatoare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s