Când mă apucă furia, plec în Aventuria


Zilele acestea, între 20 și 31 octombrie am un maraton al vieții mele. Pe lângă facultate, proiecte pentru Galați, Recensământul Populației, concursul SuperBlog, revista facultății, AIESEC, casă/familie și Balul Bobocilor F.E.F.S. Galați 2011, mai am și viață personală. Întrebarea care mi-o pun în tot acest timp este EU CÂND MERG LA BAIE? Aș putea spune că sunt mai ceva ca Napoleon Bonaparte care facea mai multe și le termina pe toate. 
După ce voi termina maratonul vieții, voi pleca în AVENTURA vieții mele cu câțiva prieteni, dacă voi mai trăi după aceste zile în care voi înfrunta FURCILE CAUDIENE!
Am pregătită lista prietenilor și tot ce ne trebuie luat bineînțeles de la AVENTURIA , cea mai mare firmă de închirieri de echipamente pentru sfârșituri de săptămână și vacanțe memorabile. Aici găsim tot ce ne trebuie, spre exemplu biciclete de închiriat ,   cutie portbagaj , suport de biciclete , caiace , etc . Cu o bază materială de închiriere de peste 50.000 EURO și cu peste 3.000 de produse disponibile în magazinul online, Aventuria se adresează atât celor ce călătoresc cu mașina în vacanță sau sfârșituri de săptămână cât și celor ce doresc să folosească ocazional diferite echipamente sportive – fie pentru că doresc un echipament pe care nu-l dețin fie pentru că le încearcă înainte de a decide achiziționarea lor.
După 10 zile perfecte doresc să fac și o vacanță perfectă și mai neobișnuită așa că am achiziționat aproape toată baza materială a celor de la Aventuria, pe care o aveți în poza de mai jos
și împreună cu prietenii am pornit la drum prin țara noastră ca să facem rafting, să ne cățărăm, să urcăm munții, să ne plimbăm cu bicicletele, etc. Cu Aventuria omorâm monotonia zilelor și chiar a vacanțelor la mare/munte în hoteluri luxoase cu totul la dispoziția noastră. Ne-am cazat la cort, în fiecare zonă a țării noastre pe care am vizitat-o: Delta, Munții Carpați, cascada Bâlea, Valea Oltului, etc.
AVENTURIA OMOARĂ FURIA!! AVENTURIA DISTRUGE MONOTONIA!!

ACEST ARTICOL ESTE PENTRU CONCURSUL SUPERBLOG 2011, DIN ETAPA A 9-A SPONSORIZATĂ DE AVENTURIA!
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s