În Universul ROG mă ROG să fie o eroare când mă joc….


Asus, din nou Asus face încă un AS în materie de jocuri!

Primul pachet 3D pentru împătimiții de jocuri pe calculator, este scos de ASUS. ROG (Republic of Gamers) distruge orice concurență în materie de jocuri.
Inaugurând cea de-a patra generație a seriei G și beneficiind de puterea noilor procesoare Intel Core i7 și a graficii NVIDIA GTX 560M GPU cu 3GB de memorie VRAM GDDR5, ROG G74Sx este cel mai rapid laptop de jocuri aflat pe piață, stabilind noi recorduri în 3DMark11 și 3DMark Vantage. Cu suport DirectX 11, G74Sx redă o grafică fluidă și efecte spectaculoase în jocuri. ROG G74Sx este optimizat pentru crearea, editarea și vizualizarea conținutului video 3D. Laptopul integrează sistemul NVIDIA 3D Vision precum și 3DTV Play, utilizatorii putând urmări materiale video 3D atât pe ecranul portabilului, cât și pe un televizor 3D de înaltă rezoluție. Experiența audio-vizuală 3D este completată de sistemul de sunet EAX Advanced HD 5.0. Similar predecesorului său în privința design-ului, ROG G74Sx aduce o serie de îmbunătățiri menite să simplifice operațiunile de upgrade și să amplifice confortul sesiunilor de gaming.  Palm rest-ul oferă o senzație plăcută la atingere, iar tastatura înclinată la 5 grade este mai spațiată, inclusiv în zona tastelor numerice și a celor direcționale. Pasionații de jocuri vor aprecia și tasta Shift supradimensionată. Sistemul de ventilație se află în partea din spate și a fost îmbunătățit la rândul său, fiind format acum din două ventilatoare inteligente, care răcesc în mod independent procesorul și nucleul grafic. Când procesorul este în sarcină, ventilatorul pentru nucleul grafic va porni automat pentru a asista răcirea acestuia și viceversa, păstrând o temperatură optimă pentru G74Sx. Sistemul de răcire evacuează aerul cald prin fantele estetice din spate, iar nivelul redus de zgomot favorizează jocul îndelungat. O nouă particularitate o constituie Easy Upgrade Cover: utilizatorul poate desface cu o simplă monedă panoul de sub G74Sx și să schimbe memoria sau hard disk-ul. Cu suportul necesar pentru 16GB memorie și două sloturi pentru hard disk-uri, capacul Easy Upgrade Cover va fi singura parte deschisă când va veni timpul pentru un upgrade. 
Chiar mă întrebam când mă voi feri de șuturile lui Adrian Mutu din FIFA 12, sau când voi face slalom printre gloanțele din shooter-e ori când mă voi crede Mario și voi încerca să fug prin canalizări, crezând că vine dragonul Bowser după mine. Visul ăsta mi s-a împlinit acum cu noile laptopuri de la ASUS, care sparg topurile în materie de jocuri. Voi simți adrenalina la fiecare joc, voi fi parte din el, mă voi distra și mai bine alături de prietenii mei. 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
O IDEE PENTRU ASUS AR FI UN LAPTOP CU SENZOR KINETIC ȘI CU ECRAN 3D SAU 4D. (CER DREPTURI DE AUTOR PE ACEASTĂ IDEE) 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
sând ideea din afara concursului în urmă și revenind la ROG, Asus au fost primii care s-au gândit să ofere această revoluție în jocurile pe calculator, până acum tehnologia 3D, găsindu-se doar pe televizoarele deștepte.
Un impediment în achiziționarea laptopurilor este prețul destul de piperat pentru România și pentru Români, dar rezonabil în raportul cu calitatea.
În România vor fi disponibile două modele G74Sx. O configurație cu procesor Intel Core i7 2630QM, hard hibrid 500GB SSH 7200 RPM, 8G RAM DDR3 și ecran Full HD va costa în jur de 4699 lei (TVA inclus), însă cei care vor opta pentru varianta cu stocare 160GB SSD și hard disk de 750GB 7200 RPM, RAM 16G DDR3, ecran Full HD & 3D, ochelari 3D și sistem de operare Windows 7 Ultimate vor scoate din buzunar aproximativ 8199 lei (TVA inclus).
 ACEST ARTICOL FACE PARTE DIN CONCURSUL SUPERBLOG 2011, ETAPA NR. 6, SPONSORIZATĂ DE ASUS.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s