Noile bijuterii " Cristal inversat Borealy (Borealy Reverse Crystal)"


Mă aflu în anul 2031, tehnologia a evoluat mult, iar ceea ce vreau eu acum pentru a putea face cadouri sunt câteva din bijuteriile făcute de către cercetătorii de la Borealy, din Cristal sculptat în sensul invers acelor de ceasornic, asemenea celor 13 cranii de cristal. Adaug în coșul meu lănțișor, brățară, cercei, un pandantiv făcut la comandă cu inițialele mele și ale iubitei, dar piesa de rezistență o reprezintă un costum special făcut de Borealy dintr-un praf de cristal care reflectă razele soarelui și astfel se permite invizibilitatea celui ce îl poartă.

Lucrând cu pasiune, grijă, cu dorința de a veni cu ceva nemaivăzut, de a le face oamenilor surprize, de a le deschide noi căi de împăcare, iubire, surprindere, de a le arăta calitatea și dăruirea pentru bijuteriile următoarei generații, BOREALY a investit mult în cercetarea științifică, drept pentru care, s-au riscat în legendele lumii de la începuturile ei, căutând cele 13 cranii de cristal, cercetându-le, înțelegându-le și apoi reproducându-le sub forma unor bijuterii care mai de care mai strălucitoare, curate și șlefuite. Au îmbinat tehnica modernă cu pasiunea, frumusețea, legendele și creierul uman, care nu are limite în imaginație, putând crea orice, când ne gândim la lucruri bune, asemenea eroului din filmul Lanterna Verde.

Magazinul On-line Borealy, a devenit rețeaua socială a bijutierilor iar cu sloganul „Nu ai cont pe Borealy, toți o să îți fure fanii”, toate vedetele și mai apoi toți locuitorii Terrei vor avea pe lângă un cont în rețeaua Borealy și măcar un ineluș marca Borealy. Prin această inițiativă și prin practicarea prețurilor mici, Borealy a reușit să vindece o parte din hoții de bijuterii, deoarece la prețuri mici, toți își permit să cumpere și să arate bine, iar lumea va deveni mai bună, lipsită de invidia pentru bunul celuilalt.    


Legende străvechi sau mai recente, din spaţiul sud-american, vorbesc despre existenţa a 13 cranii de cristal de origine misterioasă care, dacă ar fi reunite, ar putea dezvălui originile şi destinul umanităţii. În lume şi-au făcut apariţia, de la sfârşitul sec. XIX, cel puţin 12 cranii de acest fel, unele dintre ele ajunse în colecţii particulare. Ciudatele obiecte atrag milioane de vizitatori convinşi că acestea ascund mesaje ale unor civilizaţii extraterestre sau dispun de puteri tămăduitoare pentru boli incurabile.

* Ciudata şlefuire împotriva axei rocilor
 Nici originea, nici vechimea şi nici destinaţia craniilor de cristal n-au reuşit să fie clarificate până acum. Unii spun că ar fi vorba de artefacte aztece, alţii le consideră mayaşe, dar sunt şi voci care susţin că avem de-a face cu nişte false relicve pre-columbiene, de fapt obiecte confecţionate în Europa secolului al XX-lea, pentru a satisface goana colecţionarilor după rarităţi. Specialiştii care au încercat să determine cu exactitate vechimea acestor obiecte misterioase au eşuat, fiecare metodă folosită indicând o cu totul altă datare: de la 1400 până la 3600 de ani.
ACEST ARTICOL PARTICIPĂ ÎN ETAPA NR. 7, SPONSORIZATĂ DE BOREALY DIN CADRUL CONCURSULUI SUPERBLOG 2011. 
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s