În orice aeroport găsim câte un dobitoc, dar acum avem antidot


Am călătorit de multe ori cu avionul, spre Napoli, Bruxel, Madrid, Maastricht, Bucureşti, etc. iar de multe ori am avut surpriza bagajelor distruse! Indiferent de compania cu care zbori, sau aeroportul de pe care pleci, hamalii sunt aceiaşi oameni iresponsabili, delăsători, fără bun simţ, dovedindu-ţi aceste lucruri prin distrugerea bunurilor sau pierderea ori încurcarea lor. Nesimţirea este cu atât mai mare cu cât în unele aeroporturi ai ocazia să vezi cum îţi sunt „violate”, „executate”, „aruncate”, „ciunţite” sau chiar „controlate” bagajele. Desigur o primă metodă de protecţie este învelirea lor în folie de plastic, dar această operaţiune costă destul de mult! 
Situaţia se schimbă însă radical, de ceva timp încoace, de când pe piaţa europeană, o nouă firmă îşi face apariţia şi îşi creşte notorietatea rapid. Este vorba de „American Tourister” care în colaborare cu „Samsonite” face genţi ieftine şi de calitate. De ştiut şi de subliniat este serioziatea şi pasiunea cu care Samsonite a obijnuit până acum, mai nou, punând aceste incrediente şi în produsele American Tourister. Fie că plecăm la mare, munte, ţară, sau în alt oraş, sunt ideale pentru călătorii de orice tip: excursii, drumeţii, şcoală, mini-excursii, chiar şi în viaţa de zi cu zi, pentru ambele sexe, datorită faptului că American Tourister oferă o gamă largă de produse destinate călătoriilor. Găsim truse pentru machiaj, rucsac mic, rucsac mare, trolere, geantă pilot, geantă de călătorie cu roţi, genţi de voiaj, etc, toate la preţuri accesibile în magazinele Real,- 
Eu, fiind un călător împătimit, mai ales axat pe călătorii feroviare, primesc un ajutor extraordinar din partea produselor American Tourister, fiindcă din gama lor pot alege produsele ce mi se potrivesc pentru orice tip de călătorie, fie şi de distracţie, fie şi cantonamente cu echipa, sau chiar pentru facultate. 
PENTRU CEI DE LA AMERICAN TOURISTER: FACEŢI NIŞTE GENŢI CU PROTECŢIE ANTI-HAMALI DE AEROPORT :))      
 ARTICOL PARTICIPANT LA CONCURSUL SUPERBLOG
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s