Valea Jiului, oferă gratuit sunet de înaltă calitate şi peisaje de înaltă definiţie…


…..amintire dulce, chiar mai dulce decât zahărul înmuiat în miere a celor de la Creativemonkeyz, doar dacă mergeţi cu trenul. 

Acest traseu feroviar mi-a oferit şi oferă în continuare emoţii, combinând amintirea vremurilor apuse cu peisajele care dăinuie de milioane de ani pe meleagurile ţării noastre. Deoarece calea ferată este deasupra şoselei, ea oferă mai mult decât şoseaua. Panorama şi glasul roţilor de tren, şuieratul locomotivelor când trec prin cele 47 de tunele care le are traseul, poreclit Semmeringul României (asemenea căii ferate Semmering din Austria) şi viteza destul de mică a trenului, toate fac pentru mine cea mai frumoasă amintire. Trenul se strecoară printre munţi, asemenea unui şarpe printre pietre, sau unui râu, pufăie de zor asemenea unui rugbyst obosit după meci, claxonează pentru a-şi anunţa prezenţa asemenea unui şarpe cu clopoţei şi îţi oferă un peisaj, desprins din filmele de la Hollywood, care te face să plângi de bucurie, gândindu-te că acest colţ de rai este ROMÂNIA, asemenea unui regizor emoţionat la vederea primului său film pe marile ecrane. 
  
Această amintire poate fi readusă la viaţă foarte uşor cu noua generaţie de laptopuri N55 şi N75, datorită sunetelor de excepţie oferite de specialiştii de la ASUS deoarece calitatea şi claritatea sunetului este extrem de importantă şi face mereu diferenţa atunci când trebuie să recepţionăm sau să redăm emoţii şi sentimente, iar ASUS tocmai a făcut acest lucru posibil prin cele 2 laptopuri. Originalitatea oferită prin mini-subwoofer-ul inclus şi calitatea componentelor HARDWARE şi SOFTWARE sunt sinonime cu ASUS, ei obijnuindu-ne demult cu aceste lucruri. 

Acest articol participă la concursul SuperBlog, în cadrul primei etape.     
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s