Ziariştii de la Adevărul de Galaţi au descoperit noutăţile din autobuze!


Ziariştii de la Adevărul.ro, secţia Galaţi, au descoperit noutăţile din autobuzele Galaţiului, abia la a 4-a mână. Aceste validatoare au fost descoperite mai întâi de pasionaţii transportului în comun din Galaţi de pe site-ul TRAMCLUB , după aceasta călătorii apoi ziariştii cei din Viaţa Liberă şi acum ultimii fiind cei din adevărul.ro, care din lipsă de subiecte repetă articolele sau le copie din alte ziare, publicându-le mai târziu. Dacă mâine în autobuzele din Galaţi sunt automate de prezervative fiţi siguri că adevărul.ro, vă va reaminti la o lună după găselniţă.

Pe lângă articolul expirat, mai este problema informaţiilor, care sunt eronate cât de cât. Ni se spune că validatoarele sunt de o săptămână, că le putem vedea în troleibuze şi autobuze şi că doar pe traseele 11, 19, 22, 104, 105, 106, 102.

Corect: validatoarele au aproape o lună, sunt doar în autobuzele din Galaţi (deocamdată nu sunt şi în trolee) şi nu contează traseul pe care le întâlniţi! Se pot întâlni pe toate traseele, dacă autobuzul este echipat cu ele. 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s